Олена Зеленська у стильній вишиванці з чорними квітами звернулася до українців

Перша леді привітала з Днем Державного прапора України
фото: Instagram

Олена Зеленська закликала говорити за допомогою прапора, який вже не просто символізує нашу країну, але і втілює демократичні цінності всього світу

Олена Зеленська з'явилася перед українцями у стильній вишиванці з чорними квітами. Перша леді привітала українців з Днем Державного прапора України. Привітання вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

«Синьо-жовті кольори за кордоном – це символ підтримки України. Що більше наших прапорів бачимо у вікнах будинків, на одязі, просто на вулицях, то сильніше відчуваємо: тут вірять в Україну й українців», – написала перша леді.

Олена Зеленська закликала говорити за допомогою прапора, який вже не просто символізує нашу країну, але і втілює демократичні цінності всього світу.

«Синьо-жовті кольори вдома – це символ гордості. За воїнів, які встановлюють прапори на відвойованих наших землях», – підкреслила Зеленська.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

На одній з фотографій можна побачити першу леді в образі вишиванки з чорними квітами. До цього святкового образу вона додала невеликі лаконічні сережки та перлинне намисто. Волосся дружина президента України зібрала в пучок.

Раніше повідомлялося, що 23 серпня головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний разом з «бойовими відьмами» Дар'єю Борисенко та Мальвою Кржанівською привітали українців з Днем Державного Прапора.

Нагадаємо, у День Державного прапора, президент України Володимир Зеленський здійснив церемонію підняття особливого стягу – з підписами українських воїнів.

Щорічно 23 серпня Україна відзначає День Державного прапора. Це свято було встановлено указом президента України від 23 серпня 2004 року 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: