Ейфелева вежа із сірників: француз показав свій витвір, і засмутився (фото)

Француз Рішар Плауд засмутився рішенням суддів Книги рекордів Гіннеса
фото: LP

Рішар Плауд у розпачі, бо дізнався, що його запис у Книзі рекордів Гіннеса був відхилений

Француз Рішар Плауд присвятив майже десять років свого життя тому, щоб продемонструвати великий патріотизм своїй країні, збудувавши величезну копію Ейфелевої вежі з більш ніж 700 тис. сірників.

Втім, чоловік у розпачі, оскільки дізнався, що його запис у Книзі рекордів Гіннеса був відхилений. Про це пише ladbible.com.

На виготовлення моделі із сірників пішло більше восьми років
На виготовлення моделі із сірників пішло більше восьми років
Фото: Facebook/Richard Plaud

 47-річний чоловік прокоментував: «Судді Книги рекордів Гіннеса винесли свій вердикт, не побачивши мою вежу в реальному житті. Це досить дивно і насправді досить дратує. Не зовсім чесна гра. Найбільше те, що вони не визнають роботу, яку я вклав, час, який витратив, розумову енергію – тому що я можу вам сказати, що це було нелегко».

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений richard Plaud (@toureiffelallumettes)

Виявилося, що єдина крихітна деталь призвела до того, що роки роботи Плауда залишилися непоміченими.

«Як зазначено в рекомендаціях: сірники, що використовуються, повинні бути комерційно доступними. Доказ цього має бути надано. Оскільки сірники не були комерційно доступними і не були визнані сірниками, спроба була дискваліфікована. Велике розчарування і нерозуміння. Скажіть мені, як 706 900 стрижнів, встромлених один за одним, не є сірниками??!! І вони надто обрізані до невпізнання??!! Очевидно, що англійці справді різні… Моя башта 7,19 метра!!! Не в образу англійцям. Вони порахували, що моїх сірників немає у продажу. Тому вони не пройшли кваліфікацію».

Ейфелева вежа із сірників: француз показав свій витвір, і засмутився (фото) фото 1

Втім, представники Книги рекордів Гіннеса сказали, що, можливо, переглянуть свої правила.

«Робота нашої команди з управління записами – ретельно та скрупульозно перевіряти докази, щоб гарантувати рівні умови для всіх, хто намагається здобути титул Книги рекордів Гіннеса. Схоже, ми трохи перебрали з цим правилом. Ми знову зв'яжемося з рекордсменом, а також у пріоритетному порядку розглянемо правила для подібних записів, щоб подивитися, що можна зробити», – зазначив директор Центральної служби документації Марк МакКінлі.

Нагадаємо, 15 липня полтавець Віталій Шовкопляс встановив світовий рекорд Гіннеса із підтягування на одній руці за хвилину. Спортсмен розповів «Главкому» про досягнення, початок свого шляху та карʼєру, а також поділився подробицями власного життя.37-річний чоловік підтягнувся на одній руці 25 разів, а це на один більше, ніж попередній рекорд Лі Цзечуань із Китая.

Читайте також: З частинками символу Франції: Олімпійський комітет представив унікальні медалі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: