Дружина Сенцова знялася у національному вбранні (фото)

Вероніку Велч підтримав її чоловік – Олег Сенцов
фото: Veronika Velch/Facebook

Вероніка Велч опублікувала у своїх соцмережах серію фотографій, на яких вона постає в українському національному вбранні

Дружина Олена Сенцова – Вероніка Велч – опублікувала фотосесію у національному вбранні. Колишній політв'язень Кремля, режисер, а тепер військовий Олег Сенцов, який зараз захищає Україну на фронті, написав на сторінці в Facebook, що пишається дружиною.

Жінка опублікувала у своїх соцмережах серію фотографій, на яких вона постає в українському національному вбранні. Вона зазначила, що для неї честь бути українкою.

Дружина Сенцова знялася у національному вбранні (фото) фото 1
Дружина Сенцова знялася у національному вбранні (фото) фото 2

«Пишаюсь тим, що українка. Багато років відкладала цю фотосесію, а дарма. Наш стрій – неймовірно красивий і, дійсно, додає сил. Переможемо!» – написала вона.

У соцмережах чоловік Вероніки Олег Сенцов опублікував на сторінці в Facebook фото  дружини і написав, що в розлуці їхній зв’язок міцнішає.

«Я дуже пишаюсь своєї коханою жінкою. Хоча ми зараз постійно перебуваємо в розлуці, зв’язок між нами стає лише міцнішим. Я радий, що Вероніка з Дем’яном повернулися в Україну, незважаючи на певні ризики. Коли в тебе є дім, в якому тебе чекає твоя родина, це дає зовсім інший рівень мотивації, тут, на фронті. Ти точно знаєш, заради кого ти ризикуєш життям, ти точно знаєш, заради кого ти повинен вижити», – написав він.

Олег Сенцов і Вероніка Велч одружилися на початку липня 2022 року. Для цього він на кілька днів приїхав з фронту. У грудні в Олега Сенцова і Вероніки Велч народився син Дем’ян.

Додамо, що колишній політв'язень Кремля, режисер, а тепер військовий Олег Сенцов, що із початку повномасштабного вторгнення захищає Україну, вперше побачив сина, якому вже виповнилося три місяці.

Раніше «Главком» писав, що фільм «Носоріг» українського режисера Олега Сенцова, який наразі захищає Україну від окупантів, отримав у Польщі гран-прі кінофестивалю «Любуське кіноліто».

Читайте також: Сенцов презентував нову книгу та анонсував «Щоденники голодування»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: