Дружина міністра Резнікова показала фото чоловіка та його Хаймарса

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Кота породи мейн-кун, який з’явився у родині, звати Хаймарс

Дружина міністра оборони України Олексія Резнікова, телеведуча Юлія Зорій на своїй сторінці в соцмережі розмістила фото, на якому її чоловік зображений з домашнім улюбленцем – котом породи мейн-кун на прізвисько Хаймарс. Цей чотирилапий з’явився у родині зовсім нещодавно.

«Олексій та його особистий Хаймарс. Ну як особистий? Наш», – підписала знімок дружина міністра оборони.

Журналістка та міністр мають ще кішку тієї самої породи. 8-річна кішка Алі, як жартома каже телеведуча, дісталась їй як придане. До одруження кішка жила у чоловіка Олексія Резнікова.

«Завжди жартую, що кішка першою прийняла мене в сім’ю. Коли я вперше прийшла до Олексія в гості, та одразу на мене вилізла й сиділа зі мною постійно, що для неї, в принципі, не є нормою, бо вона до чужих людей ставиться дуже обережно, – згадує Юлія. – Тепер жартую, що киця дісталася мені як придане, разом з Олексієм. Зараз Аля більше моя киця, ніж його. Я для неї головна. Хоча вона з мене, що називається, мотузки в’є».

Нагадаємо, Резніков та Зорій побралися в липні 2020 року. На розписі були присутні лише свідки, брат Олексія, сестра Юлії та двоє зіркових гостей. Про заручини пари було повідомлено у лютому 2020 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: