Саме секретне місце. Дмитро Комаров показав Центр бойового управління

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Телеведучий представив фрагнет фільму, який покажуть у річницю вторгнення

Телеведучий Дмитро Комаров готує документальний проект про війну Росії проти України, прем'єра якого відбудеться 24 лютого. На своїй сторінці в соцмережі Дмитро показав тизер майбутньої роботи.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Дмитрий Комаров (@komarovmir)

«На відео – маленький фрагмент із майбутнього фільму. Я свідомо називаю це місце «Центр прийняття рішень», бо саме так наш ворог називає такі місця. І саме вони головна мета ворога. Це Центр бойового керування. Не скажу, де і коли проходила зйомка. Все було зроблено з дотриманням заходів безпеки після довгих місяців очікування на зустріч», – розповів ведучий.

«Я мріяв зробити інтерв'ю з генералом Сирським ще після успішної Київської операції навесні, але він невловимий – завжди у бою. Після роботи на Київщині займався першою Харківською операцією, а потім блискуче спланував історичний осінній Харківський контрнаступ, результати якого знає весь світ. Мені вдалося реалізувати свою мрію та зробити інтерв'ю у його робочій атмосфері. Як керують бойовими діями? Де ухвалюють стратегічні рішення? Що сталося восени на Харківщині – як ЗСУ та всі інші Сили Оборони України змусили «другу армію миру» посипатися та втекти? Це ми з вами почуємо особисто від Олександра Сирського. Особисто для мене ця зустріч залишила дуже приємні враження – я побачив перед собою не лише військову, а насамперед людину – скромну, ввічливу, людяну. Вам буде цікаво побачити це. Це не просто інтерв'ю – це історія. України. І світова», – зізнався Комаров.

Читайте також: 340 гривень! За що? Леся Нікітюк спробувала підкупити поліцейських

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: