Путіністка Успенська потрапила в ганебний конфуз на сцені (відео)

фото з відкритих джерел

Успенська, яка втратила голос під час виступу зрозуміла, що не зможе виправити ситуацію і врешті-решт покинула сцену

Зірка російського шансону, співачка Любов Успенська, яка народилася в Києві, але відома своєю підтримкою Путіна, стала об'єктом знущань прямо під час виступу на сцені. Під час її виступу на концерті «Русскоего радио», артистка раптово зрозуміла, що не може продовжити співати.

Судячи з усього, у неї пропав голос. Успенська спробувала закрити мікрофон, стверджуючи, що він не працює, але на відео чути, що пристрій був справним. Після цього вона почала махати руками і врешті-решт покинула сцену під час концерту.

«Здається, Успенська втратила голос або, можливо, намагалася виправдати це якимось технічним неполадком, але ми чітко її чуємо, правда?» – коментують користувачі в мережі під поширеним відео виступу співачки.

@slivnoy_bachok #gnilye_slivy #успенская ♬ оригинальный звук - slivnoy_bak

Цей епізод з виступу Любові Успенської швидко поширився в мережі, і вона стала предметом обговорення та глузування в соціальних мережах і Telegram-каналах.

«Гидота пропита», «Оце так, жесть», «Голос покинув тіло»,«Фонограма підвела», – пишуть користувачі соцмереж.

Нагадаємо, Любов Успенська народилася в Києві та часто давала концерти в Україні. Ба більше, співачка заявляла, що не вважає себе російською зіркою, адже має американське громадянство. Втім, під час повномасштабної війни РФ проти України вона так і не наважилася озвучити свою позицію та засудити рашистських окупантів за їхні звірства.

Раніше повідомлялося, що лідер німецького гурту Rammstein, Тілль Ліндеманн, раніше публічно висловлював свою підтримку Україні та навіть допомагав біженцям. Однак тепер артист випустив відеокліп, знятий у Москві, разом із росіянами.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: