Поряд з будинком знаменитого кота Степана впала ракета (відео)

На блогера із Харкова підписані 1,3 млн людей
фото з відкритих джерел

Кіт-блогер повернувся в Україну в кінці вересня, але через постійні обстріли Харкова зупинився у Львові

Зірка соцмереж кіт Степан став свідком вчорашнього російського ракетного обстрілу. Знаменитий блогери із Харкова, на якого нині в Інстаграмі підписані 1,3 млн людей, живе з власницею у Львові. У серпні Анна взяла кішку Стефанію і заявила, що це наречена Степана.  На відео Стефанія спостерігає за хмарою диму поряд із їх будинком.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Степан (@loveyoustepan)

Про харківського кота у своїх соцмережах розповідали співачка Брітні Спірс, модель Хейлі Бібер та акторка Дайана Крюгер.

Після початку повномасштабного вторгнення власниця Степана харків'янка Анна виїхала з домашнім улюбленцем до Франції. Кіт-блогер повернувся в Україну в кінці вересня, але через постійні обстріли Харкова зупинився у Львові.

Раніше «Главком» писав, що кіт-блогер Степан, який був через війну змушений був виїхати з рідного Харкова до Франції, отримав світову премію блогерів World Influencers and Bloggers Awards 2022. Церемонія проходила у готелі Martinez у Каннах. Задля урочистої події Степану вдягнули синьо-жовтий метелик. World Influencers and Bloggers Awards – це церемонія, на якій відзначають успішних блогерів з усього світу. У 2022 році захід був присвячений збору допомоги для України.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: