Поплавський публічно образив студентку: Подивися на себе, які ще тобі вареники (відео)

Поплавський назвав звинувачення студентів «провокацією»
фото з відкритих джерел

Ректор заявив, що він «чистий піарщик»: «Якщо скандалу немає – я його вигадую»

Ректор Київського університету культури Михайло Поплавський потрапив у скандал. Відео його публічного конфлікту зі студентами виклали в мережу.

На ролику одна зі студенток, ймовірно на концерті співаючого ректора, жартома запитала у Поплавського, чому їх не пригощають варениками. Відомо, що у Поплавського є кілька ресторанів, де подають страви української кухні. На що Поплавський, не ні секунди не вагаючисьь, видав: «Ти подивися на себе, ще вареники тобі».

Згодом із залу на адресу Поплавського посипалися запитання, зокрема, чому ректор називає своїх студенток «тьолки» і «малі». Професор спочатку заперечував це, однак хлопці та дівчата запропонували переглянути відео, де зафільмовані такі випадки. Тоді Поплавський заявив, що він «чистий піарщик»: «Якщо скандалу немає – я його вигадую». А звинувачення студентів назвав «провокацією».

Тим часом, студенти відповіли йому, що мова йде не про провокації, а про неповагу. Також на кадрах ректор звертається до молодих людей на «ти», при цьому не приховує, що на «ви» звертатися не збирається. Крім того, ректор використовує у розмові нецензурні слова, відповідаючи на запитання одного з хлопців, емоційно кидає: «Ніх#ра ти не знаєш».

Читайте також: Стало відомо, де зараз перебуває Дан Балан, який жив та працював у Києві

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: