Федишин написала про загибель на фронті знайомого: Коли загинув мій брат, писав мені

Федишин: 8 березня волонтери мені повідомили, що 4 березня Микола загинув
фото з відкритих джерел

Співачка каже, що захисник з передової звертався до неї з проханням допомогти з машиною

Співачка Ірина Федишин написала на своїй сторінці в Інстаграм, що на бахмутовському напрямку загинув військовий, з яким вона була добре знайома та допомагала йому на фронті.

«Серед запитів, з якими до мене звертаються військові був і запит одного захисника з передової, Миколи Макаревича, з позивним «Лютий». Ми відгукнулися, і сказали, що допоможемо з автівкою. Адже, якраз у цей момент, 4 лютого, у мене був запланований концерт у Вільнюсі. Окрім того, хлопці з передової записали ще й спеціальне відео, на якому звернулися до глядачів з проханням допомогти з машиною. Після концерту вдалося купити чотири автомобілі, один з яких відправлявся до Миколи. Після концерту я вийшла на зв’язок із захисником і повідомила йому цю новину. Автівку вдалося швидко придбати і вже 23 лютого вона була у хлопців на передовій, на бахмутському напрямку», – пише артистка.

«Через шість днів, 2 березня, Микола прислав відео і повідомив, що авто потрапило під обстріл. Але встигло попрацювати на порятунок та евакуацію побратимів. Побачивши повідомлення, я відповіла, що ми дамо ще автомобіль і запитала: «Чи усі живі?» Відповідь затримувалася і не надходила. 8 березня волонтери мені повідомили, що 4 березня Микола загинув. Світла пам’ять Миколі Макаревичу… Лютий. Йому виповнилося нещодавно 35 років, був командиром роти, 125 бригада, пішов добровольцем. Щирі співчуття рідним. У Миколи залишилися дружина, 4-річний синочок, батьки», – продовжила Федишин.

«Коли загинув мій брат, Микола писав мені слова підтримки. Скрін у відео. Сьогодні тими словами хочу підтримати рідних «Герої не вмирають»!», – додала артистка. Нагадаємо, співачка Ірина Федишин на початку лютого написала на своїй сторінці в соцмережі, що в бою під Соледаром загинув її брат. З перших днів війни Роман Климкович пішов добровольцем на фронт. Загиблому воїну – всього 34 роки.

Читайте також: Колишня невістка Ющенка, яка мешкає в Москві, показала його онучку Варвару

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: