Легендарні Sсorpions потужно підтримали Україну в Гданську (відео)

Німецький гурт принципово не виступає в Росії
фото з відкритих джерел

Легендарні Scorpions змінили текст свого хіта, знаного у всьому світі

Легендарний німецький рок-гурт Scorpions змінив текст свого хіта, який знають у всьому світі, щоб  підтримати Україну. Мова йде про найвідомішу пісню гурту «Wind Of Change».

Якщо раніше в тексті згадувалась Москва, тепер ці рядки переписали. Відповідно пісня розпочинається зі слів: «Now listen to my heart, it says Ukrainia».

«Тепер послухай моє серце, воно каже Україна», – наголосив лідер гурту, який на концерті, що зібрав хмару прихильників, підняв жовто-блакитний прапор.

Варто нагадати, що Scorpions від початку повномасштабного вторгнення Росії підтримує Україну. Колектив скасував усі свої виступи у Росії: «Я не думаю, що ми ще колись виступатимемо в Росії. Принаймні, не в найближчому майбутньому. Це сумно. Але ви повинні зробити свої власні висновки з реальності», – розповідав в одному зі своїх інтерв'ю Клаус Майне.

Легендарні Sсorpions потужно підтримали Україну в Гданську (відео) фото 1

Додамо, що гурт Scorpions під час свого виступу у Берліні розгорнув на сцені синьо-жовтий прапор. Концерт легендарних німецьких рокерів відбувся у столиці Німеччини у рамках їхнього світового туру. Під час виконання хіта Wind of Change соліст гурту Клаус Майне розгорнув великий український прапор та загорнувся в нього. Також під час шоу на великому екрані кольорами прапора України засвітився символ миру. 

Нагадаємо, що телеведучий Олексій Суханов зустрівся в Німеччині з лідером гурту Scorpions Клаусом Майне. Музикант зізнався, що це його перше інтерв'ю в цьому році.

Читайте також: Гурт Scorpions розгорнув прапор України на концерті у Берліні

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: