Клопотенко розповів рецепт коронного сендвіча з сиром

Клопотенко наголосив, що «гіпнотично-еротичні властивості» посилить твердий сир
фото: скріншот

Шеф-кухар гарантував, що рецепт настільки смачний, що вгризатися в нього варто з усією пристрастю

Український повар Євген Клопотенко не перестає дивувати своїми кулінарними шедеврами. На своїй сторінці у Facebook знаний кулінар поділився рецептом соковитого філадельфійського чізстейка.

Клопотенко зазначив, що спочатку потрібно приготувати сирний соус.

«Беріть сотейник, в ньому розтопіть 50 г вершкового масла. Додайте до масла три дрібки куркуми – вона дасть класний смак і насичений колір (сонячний, як ото Філадельфія). Туди ж додайте 2 ст.л борошна, дрібку солі та 300 мл молока. Доведіть до кипіння, постійно помішуючи. В соус натріть дрібно 100 г сиру Голландія, він якраз ідеально тягнеться і посилить гіпнотично-еротичні властивості», – написав він.

Євген додав, що наступним кроком є приготування начинки.

«Для начинки візьміть 300 г яловичини, наріжте слайсами та посмажте на 2 ст.л олії. До м’яса додайте порізану цибулю, дрібку солі та перцю. А булочку раджу брати бріош, або ж найм’якішу і найапетитнішу, яку тільки зможете знайти (бо якщо пірнати в океан дофаміну, то вже з головою)», – підкреслив Євген Клопотенко.

А завершити процес приготування варто обсмаженням булочки у вершковому маслі. «Викладіть начинку та полийте сирним соусом. Ви ще не втратили свідомість від ароматів? Тоді вгризайтеся в чізстейк з усією пристрастю та обов’язково візьміть серветку, щоб витирати сльози щастя», – резюмував кулінар.

Додамо, що відомий шеф-кухар та дослідник української кухні Євген Клопотенко на своїй сторінці в Інстаграм виклав відео, в якому показав, як годує єврофанів в Ліверпулі українськими стравами.

Читайте також: Клопотенко розповів про страви для Зеленського, Порошенка та Залужного

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: