Гурт ТіК презентував запальний трек про москалів: текст для слухачів 18+

Новий альбом сповнений фірмовою лірикою і глибокими чуттєвими баладами гурту
фото: пресслужба ТІК

Популярний музичний гурт «ТІК» випустив новий альбом «18+»

Гурт ТіК 30 червня презентував новий альбом «18+», до якого увійшла  пісня «Кацапи» із потужним змістом, що адресований росіянам.

«18+» – доросла, потужна, очікувано-неочікувана й напрочуд атмосферна збірка від легендарного гурту ТіК, який 2 червня відзначив 18-річчя на сцені. Із традиційною щирістю і винятковим колоритом, проймаючими текстами, стильовими експериментами і вперше міцними словами 18+, Віктор Бронюк і ТіК продовжують ламати стереотипи і гнути свою лінію: не зациклюватись на швидкоплинних псевдотрендах, а писати і грати те, у чому є найголовніше – життя і люди. Всі ми і кожний окремо», – повідомляє пресслужба гурту.

Фото з обкладинки альбому «18+» гурту «ТІК»
Фото з обкладинки альбому «18+» гурту «ТІК»

«Слухаючи наш новий альбом «18+», ви усміхнетесь, замрієтесь, поринете у солодкі спогади, посумуєте, задумаєтесь, заплачете, переосмислите, пофілософствуєте, збадьоритесь, потанцюєте і…неодмінно поставите платівку на повтор!», –  зазначає головний фронтмен гурту Віктор Бронюк.

Новий альбом сповнений фірмовою лірикою і глибокими чуттєвими баладами гурту. Окрім запальних іронічних пісень та патріотичних треків, які без добору цензурних слів адресовано ворогу, в альбомі також розміщено сучасну і стильну пісню-продовження культової «Вчительки». А також пісня «Тантра», яка записувалась на відстані тисяч кілометрів у Іспанії та Україні в дуеті з Іриною Білик.

«У цьому альбомі відображено все, чим ми жили останній час. Про що думалось і мріялось, що боліло і водночас — давало сил.  Радість і стьоб, сум і роздуми, жага перемоги і тепло від обіймів коханих… Кожне слово і кожен акорд ми записували з любов’ю до наших друзів-слухачів і глядачів, які весь цей час просили й чекали нових пісень», – ділиться фронтмен ТіК Віктор Бронюк.

«До виходу альбому у найближчі дні ми також презентуємо два live-відео на пісні «Кацапи» і «Яйцеслав». Зйомки проходили під час крайнього концерту ТіК у Києві, на якому ми сповна відчули, наскільки публіка скучила за нашими піснями, – відзначає Віктор Бронюк. –  Цю шалену енергію крізь відео передаємо всім!».

Фото з концерту «ТІК» у Києві
Фото з концерту «ТІК» у Києві

Прослухати яскравий та потужний альбом «18+» гурту «ТІК» можна на всіх цифрових майданчиках.

Читайте також: Бронюк показав маму, яка в школі була його першою вчителькою

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: