Ексдепутат Держдуми заявила, що у Пугачової таки заберуть замок під Москвою

Замок Пугачової і Галкіна в селі Грязь виставили на продаж
фото з відкритих джерел

Аллу Пугачову запросили на концерт до Києва

Оперна співачка, популярний блогер та колишній депутат Держдуми Марія Максакова, яка живе в Україні, висловилася про Аллу Пугачову та її позицію щодо війни.

На ютуб-каналі УНІАН Максакова заявила, що чекає від Примадонни на більш рішучі кроки. Адже, за словами артистки, Алла Борисівна була кумиром мільйонів жінок.

«Вона має безумовний вплив на цю категорію людей, і вона має очевидну аудиторію. Тому я вважаю, що вона могла б зробити набагато більше, і я дуже хотіла, щоб вона зробила набагато більше. Я не знаю, що їй заважає. Тим більше зараз, коли вони з Максимом Галкіним розірвали всі відносини з кремлівською владою. Хоча, сказати, що у неї були близькі стосунки з владою, – буде великим перебільшенням, але вона і не була великим опозиціонером нинішньому режиму», – сказала Максакова.

Також Максакова розповіла і про замок Пугачової і Галкіна в селі Грязь, який вони виставили на продаж. Марія зазначила, що, якщо Примадонна мовчить про війну в надії, що зможе хоч щось «витягнути» з Росії, то вона робить логічну помилку. Вона порадила Аллі Борисівні забути про майно в країні-агресорі і виходити з того, що кремлівська влада все одно забере у неї цей замок.

«Ось, якби вона так почала мислити, мені здається, перед нею відкрилися б величезні горизонти для нового планування своєї творчості і вчинків», – додала Максакова.

Ведучий проекту запропонував Максакової особисто запросити Примадонну до Києва. «Якщо таке запрошення відгукується в українців, якщо воно не викликає якогось відторгнення… Мені здається, що наближати перемогу потрібно спільними зусиллями. А не чекати, поки вона відбудеться, і приєднатися до святкування», – відповіла Максакова.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: