Відомий білоруський співак пояснив, чому росіяни гатять по Україні з Білорусі

Корж каже, що білоруси не підуть воювати в Україну
фото з відкритих джерел

Музикант не вірить про ймовірного наступу білорусів на Україну

Білоруський співак Макс Корж, який підтримує ідею «братських народів», висловився щодо ймовірного вторгнення Білорусі на територію України. Артист не вірить, що таке може статися, закликає вірити в краще.

Макс Корж є популярним артистом у Білорусі та Росії. В Україні до війни на концертах він також збирав повні зали. Хоча співак засудив війну, але вірить в ідею «братських народів». На тлі розмов про ймовірне вторгнення білоруських військ на територію України Корж поділився своїми думками.

24 лютого Росія розпочала повномасштабну війну проти України. Частина російських військ зайшла на наші землі з території Білорусі. Також цю країну росіяни використовували й продовжують використовувати для запуску ракет по мирних українських містах. Останнім часом все частіше говорять про ймовірну участь Білорусі у війні проти України. Однак співак Макс Корж не вірить, що його земляки наважаться напасти на чужу країну. Про це він висловився в інстаграм-сторіс.

«Не підуть білоруси на чужу землю. Так було завжди й за сім місяців нічого не змінилося. Вірте в краще», – написав Корж. Через кілька годин артист опублікував ще одну сторіс, у якій намагався пояснити, чому Росія використовує Білорусь у цій жорстокій і не спровокованій війні.

«Те, що було з нашої території – наслідок того, як збоку скористалися ситуацією у нашій країні після виборів. На жаль, у наших широтах різкі зміни не проходять без наслідків. Наші наслідки такі», – цитує Коржа 24 канал.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: