Чистий і легкий ерос. Христина Соловій презентувала кліп, де Жадан став її коханцем

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

 

Разом з Сергієм Жаданом Соловій у кліпі зобразила історію пристрасного кохання

Співачка Христина Соловій презентувала нову пісню «Юність». Головну чоловічу роль у кліпі виконавиці зіграв відомий літератор і музикант Сергій Жадан.

«Моя пісня про юність. Наша країна така сильна саме тому, що ще дуже юна і пристрасна. Їй можна все і все їй до снаги», – прокоментувала свою нову пісню співачка.

«В українця є великий скарб, якого ще не зрозуміли – Христина Соловій. У цієї дівчини величезний потенціал, і вона ще здивує. Я був натхненний попередньою співпрацею з Христиною, її талантом та красою, і одразу ж запропонував зняти відео для наступного релізу. Я хотів показати Христину Соловій, такою, якою вона є в реальному житті, не затиснутою образами попередніх творів, думаю в кліпі «Юність» мені це вдалося. Цей маленький фільм – чистий і легкий ерос, якого нам так часто не вистачає у темряві та холоді. Але кохання та лють переможуть!» – розповів автор роботи, режисер Віктор Скуратовський, який вже працював з артисткою.

Разом з Сергієм Жаданом Соловій у кліпі зобразила історію пристрасного кохання.

«Це була унікальна можливість опинитися у кадрі з улюбленою співачкою. Мені подобається ця пісня – вона світла та сумна водночас, – каже Жадан. – Під такі пісні люди закохуються і освідчуються у коханні. Працювати було легко та цікаво. З Христиною взагалі легко та цікаво. Вийшла чуттєва історія відносин чоловіка і жінки – відносин, які долають час і запалюють повітря. Досить природно вийшло, мені здається. Христина виразна та переконлива. І в кадрі, і поза ним. Їй хочеться підспівувати. Тому, гадаю, ми ще всіх здивуємо».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: