Продалася Росії. Відому модель звинуватили у лицемірстві

Аліна Байкова розкритикувала безпринципну поведінку колеги по подіуму
фото з відкритих джерел

Numero – журнал про моду та дизайн, який випускається в різних країнах, зокрема й у Росії

Українська модель Аліна Байкова висловила обурення щодо неоднозначної поведінки відомої бразильської моделі Маріани Фонсекі, яка передусім відома як модель купальників. 33-річна зірка подіуму з'явилася на Каннському фестивалі з синьо-жовтою стрічкою на підтримку України. Вона похвалилася обкладинкою журналу Numero, для якої позувала в епатажному образі.

Аліна Байкова відзначила Фонсекі у себе на сторінці в Instagram, але згодом дівчина закрила коментарі, щоб не викликати шквал критики у фанатів. Аліна особисто вручила дівчині жовто-блакитну стрічку, а Маріана радо прийняла подарунок.

Продалася Росії. Відому модель звинуватили у лицемірстві фото 1

«Учора Росія підірвала дамбу та ГЕС. Це жахлива екологічна катастрофа. А Маріана гордо публікує нову обкладинку російського журналу. Є щось у цьому житті, що я не розумію?», – запитала українка, яка дружила із бразильською колегою.

Нагадаємо, що Numero – журнал про моду та дизайн, який випускається в різних країнах, зокрема й у Росії. Це один із небагатьох міжнародних глянців, який продовжує фігурувати на російському ринку. Над обкладинкою червневого номера працювала закордонна команда.

Продалася Росії. Відому модель звинуватили у лицемірстві фото 2
Продалася Росії. Відому модель звинуватили у лицемірстві фото 3

Додамо, що Маріана Фонсека виходила на подіуми кількох найпопулярніших брендів, зокрема Timberland, Lancome та Dior. Перший модельний контракт дівчині вдалося підписати ще у підлітковому віці.

Раніше «Главком» писав, що колишня модель Victoria's Secret Кендіс Свейнпол постала у сміливій фотосесії. Зірка позувала топлес та в бікіні власної марки. 

Додамо, що актриса «Основного інстинкту» Шерон Стоун не перестає демонструвати підтягнуте тіло. Зірка виклала нове селфі у міні-бікіні. І треба визнати, що навіть на тлі великої фотографії Мерилін Монро на стіні Шерон виглядає надзвичайно.

Читайте також: Супермодель Хайді Клум на червоній доріжці Канн в голій сукні засвітила зайве

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: