Зник відомий композитор. Колеги кажуть: не виходить на зв'язок вже два роки

Співачка Алла Кудлай розповіла про зникнення композитора Ніколи Петраша
фото: Кременчуцька газета

Із початком повномасштабної війни Ніколо Петраш зник із соцмереж та публічного простору. До вторгнення митець підтримував Лукашенка і не приховував у дописах ностальгію за СРСР

Автор суперхітів багатьох артистів, композитор Ніколо Петраш зник із публічного простору й не виходить на зв'язок. Про це розповіла Народна артистка України, співачка Алла Кудлай в інтерв’ю Ростиславу Калацинському.

За словами артистки, зв'язок з композитором, у якої в неї були не лише робочі, а й дружні стосунки, обірвався з початку повномасштабної війни. «Ми не знаємо, де він… Не бере слухавку», – каже співачка.

Кудлай додала, що народний артист і Герой України Юрій Рибчинський, який написав у співавторстві з Ніколою Петрашем багато пісень, також не знає, де нині перебуває композитор.

Кудлай розповіла, що востаннє Петраш виходив на зв'язок ще до початку повномасштабної війни в Україні, у період пандемії коронавірусу. Тоді, за її словами, він жив разом зі своїм братом у Вишгороді на Київщині.

Зазначимо, що 44-річний Ніколо Петраш – автор хітів багатьох артистів, він написав музику та тексти до пісень таких відомих співачок як Ірина Білик, Алла Кудлай, Таїсія Повалій, Наталія Бучинська, Катерина Бужинська, Наталія Шелепницька, Тамара Гвердцителі. Та окрім музики, яку створював, Петраш також був відомий своїми проросійськими поглядами, які часто висловлював у соцмережах до вторгнення. 

Зокрема, у липні 2021 року Ніколо Петраш та скандально відомий народний депутат Євген Шевченко, який підтримував дії білоруського диктатора Олександра Лукашенка, вийшли на сцену фестивалю «Слов’янський базар» у Вітебську в Білорусі.

Ніколо Петраш та Євген Шевченко в Білорусі
Ніколо Петраш та Євген Шевченко в Білорусі
фото: Євген Шевченко/Facebook

Закриття мало відбутися без представників України, адже Україна не визнає обрання білоруського диктатора президентом, але до спільного концерту з росіянами та білорусами врешті приєднались Петраш і Шевченко.

Додамо, що «Слов’янський базар» у Вітебську вела проросійська журналістка з України, ексведуча закритих пропагандистських каналів «Перший незалежний», NewsOne та Ukrlive Діана Панченко. СБУ оголосила їй про підозру в держзраді й поширенні виправдань збройної агресії Росії проти України та оголосила в розшук.

Читайте також: День народження Юрія Рибчинського: співачки робили інтимні зізнання та ставали на коліна (фото, відео)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: