Time вніс двох українок до рейтингу Next Generation Leaders 2022

TIME оперативно висвітлював події в Україні з початку повномасштабного вторгнення Росії
фото з відкритих джерел

До списку з 20 осіб увійшли одразу дві українки

Журнал TIME визначився з лідерами наступного покоління. До списку потрапили українська діджейка Дар’я Коломієць і головна редакторка видання Kyiv Independent Ольга Руденко.

Діджейка Дар’я Коломієць докладає максимум зусиль, щоб світ почув історії українців про війну, яку Росія розв’язала проти України. Вона збирає живі історії очевидців та розповідає світові.

Time вніс двох українок до рейтингу Next Generation Leaders 2022 фото 1

Головну редакторку видання Kyiv Independent Ольгу Руденко внесли до рейтингу за те, що її видання є вікном для світу у війні Росії проти України.

Time вніс двох українок до рейтингу Next Generation Leaders 2022 фото 2

TIME зазначає, що у перші дні війни це українське англомовне видання стало одним із головних джерел новин про Україну для світу.

Також представниками Наступного покоління лідерів стали популярний TikTok-блогер, що знімає сатиричні ролики, Хабі Лейм, зірка серіалу «Гра в кальмара» акторка Лі Юмі, новий креативний директор бренду «Salvatore Ferragamo» Максімілліан Девіс та інші.

Додамо, що головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний потрапив на обкладинку щотижневого американського журналу Time.

Читайте також: Чому Залужний потрапив на обкладинку Time

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: