Російський комік висміяв Путіна в ефірі пропагандистського каналу

Наприкінці виступу комік поставив Путіну глузливе запитання: чи все у Путіна йде за планом
фото: instagram/garikkharlamov

У пісні Харламов скаржиться, що зараз в Росії долар коштує майже сто рублів

Російський комік Гарік Харламов підколов диктатора Путіна та його політику просто в ефірі пропагандистського каналу ТНТ.

Харламов зі співаком Дмитром Маліковим в ефірі програми Comedy Club заспівали іронічну пісню, в якій перерахували всі «проблеми», з якими зіткнулися жителі Росії.

У пісні Харламов скаржиться, що зараз в Росії долар коштує майже сто рублів, у москвичів тільки вітчизняні автомобілі «Москвич», а весь світ вважає РФ агресором і не хоче пускати у свою країну. Наприкінці виступу комік поставив Путіну глузливе запитання: чи все у Путіна йде за планом.

«А долар вже коштує близько ста рублів, під сто рублів. А з китайських машин створюють «москвичів» для москвичів. А росіянам заборонений в'їзд в 120 країн.130 країн. Уже скажіть нам: у вас є якийсь план? Скажіть, чи є якийсь план?», – заспівав комік.

Нагадаємо, Харламов замовчує про війну в Україні та продовжує виступати на пропагандистських каналах. Також на початку повномасштабної війни Харламов опублікував на своїй сторінці в Instagram фотографію схрещених рук у кольорах українського та російського прапорів, що символізує «єдність» народів.

Читайте також: Канібалізм головного мозку: у фейкоробів Путіна зламався генератор брехні про українців

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: