Оля Полякова забила тривогу через масові бот-атаки на Instagram

Оля Полякова боїться втратити зв'язок з аудиторією
фото з відкритих джерел

Соцмережі Олі Полякової стали предметом масових бот-атак через висвітлення правди про війну в Україні

Співачка Оля Полякова звернулася до міністра цифрової трансформації Михайла Федорова і попросила допомоги у вирішенні питання масових блокувань персональних сторінок артистів. Своє звернення співачка опублікувала на сторінці в Facebook.

«Я хотіла б публічно звернутися до міністра цифрової трансформації Михайла Федорова та усіх відповідальних осіб з проханням бути почутою у вирішенні наступного, як на мій погляд, дуже важливого  питання», – наголосила Ольга.

Артистка додала, що від початку війни левова частка українських культурних діячів у своїх соцмережах активно висвітлює жахливі події війни. «Завдяки своїм сторінкам в Instagram, Facebook ми постійно тримаємо зв’язок зі своєю аудиторією і підтримуємо інформаційний фронт, співпрацюємо з благодійними фондами, аби зробити внесок у нашу спільну перемогу. Однак, останнім часом на соцмережі багатьох селебриті та лідерів думок з багатомільйонною аудиторією посилилися бот атаки, які призводять до блокування та видалення цих сторінок. Подібна історія набуває системного характеру», – акцентувала увагу співачка.

Ольга Полякова підкреслила, що за останні декілька днів її сторінка в Інстаграм була неодноразово атакована. За словами артистки, видаляються публікації з важливою інформацією про благодійні збори, світлини з наслідками ракетних ударів по українських містах.

«Таким чином ми втрачаємо зв’язок з величезною аудиторією не лише в Україні, а й за кордоном. Нам цинічно намагаються закрити рота у висвітлюванні правди!» – обурилась зірка.

«Сьогодні моя сторінка в Instagram була видалена. І такі випадки серед українських виконавців, на жаль, непоодинокі. Я прошу допомоги у вирішенні цього питання та щиро сподіваюся бути почутою!» – резюмувала Полякова.

Додамо, що співачка Ольга Полякова в новому випуску шоу «Дорослі дівчата» з телеведучою з Машею Єфросиніною, який з’явився на ютуб, звернулася до колег з шоу-бізнесу, які, на її думку, не підтримали, коли артисток почали цькувати за ведення ефірів російською мовою.

Читайте також: Полякову освистали в Ізраїлі прихильники Путіна: Вона дала гнівну відсіч (відео інциденту)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: