Наталка Денисенко розповіла, як змінився її чоловік Андрій Федінчик за час служби в ЗСУ

Українська акторка Наталка Денисенко з чоловіком
фото: instagram/natalka_denisenko

Українська акторка Наталка Денисенко розповіла про чоловіка, який зараз на фронті

В інтерв'ю 24 каналу акторка Наталка Денисенко зізналася, що їм із чоловіком доведеться наново знайомитися одне з одним, адже за час повномасштабної війни дуже змінилася й вона.

«Дуже! Іноді думаю, що після завершення війни мені потрібно буде заново знайомитися зі своїм чоловіком. Він став іншою людиною. Але війна змінила й мене, мої погляди на життя, моє ставлення до культури, мови, країни… Абсолютно до всього! Думаю, всіх дружин військових чекає випробування. Нам потрібно буде вчитися жити разом із нашими коханими заново», – зізналася вона.

Денисенко також зазначила, що їй дуже пощастило з чоловіком, адже він постійно на зв’язку.

«Мені дуже пощастило, що чоловік постійно на зв'язку. Що має змогу відповідати мені, і я дуже це ціную. Хочеться, щоб у нас було звичайне життя, як раніше. Але розумію, що це неможливо в умовах війни», – говорить акторка.

Наталка також розказала, як чоловік ставиться до її відпочинку за кордоном, поки він захищає Україну від російських окупантів.

«Чоловік, звісно, тільки за, щоб Андрюша відпочивав і насолоджувався. Жодного дня не забуваю, що в нас війна. Я доначу і роблю все можливе, щоб наблизити перемогу. Єдине, що мене бентежить, – це те, що я не можу поїхати відпочивати разом із чоловіком. Він мав відпустку, але його тато захворів на рак. Тому частину часу Андрій витратив на те, щоб доглядати за татом, а іншу – щоб організувати похорон. І мене турбує те, що йде вже другий рік повномасштабного вторгнення, а він так і не відпочив. Дуже хочеться провести з ним час. Я сумую», – зазначила актриса.

Нагадаємо, українська акторка Наталка Денисенко натрапила на хвилю критики в мережі після того, як опублікувала фотографію з відпочинку в Туреччині, де вона була в купальнику.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: