Дружина Віктора Павліка розплакалась через обстеження 2-річного сина

Подружжя разом із сином
Фото: instagram.com/repyahovakate/

Катерина Реп'яхова обурена лікарем, до якого відвела сина

Дружина українського співака Віктора Павліка, блогерка та бізнесвумен Катерина Реп'яхова шокована походом до лікаря з приватної клініки.

У сина подружжя Михасика затримка мовлення. Саме тому Катерина разом із ним відвідує безліч спеціалістів, щоб з'ясувати у чому причина. Один із нещодавніх походів довів Катерину до сліз.

«Ми погодилися здати Михасику кров з вени…Це просто пекло на землі те, що ми пережили… Вісім пробірок, зробили лише дві без катетера. Та голка в ручці, як мені було боляче…Потім голка вискочила, вона почала шукати на іншій ручці вени… Я просто встала і вийшла з дитиною. Все, що нам сказали, треба розбиратися. Можливо, навіть поїдемо до Ізраїлю…Якийсь відчай… Вибачте за правду, немає сил», – поділилася мама хлопчика.

Сину блогерки назначили багато аналізів та прописали дорогі ліки, які можна придбати лише у приватній клініці.

«Треба думати щодо того, що нам сказали. Там купа аналізів, дуже дорогих аналізів, один із них 15 тисяч, інший – три. Просто це приватна клініка, щоб це не було заробляння грошей. Може це не так, я не знаю, треба розбиратися. А ще нам прописали ліки, які можна купити лише в них. В аптеках вони не продаються, 4 тисячі коштують», – поділилася блогерка.

Потім дружина Павлюка розповіла про висновки лікаря дещо більше. Блогерці заявили, що під час вагітності вона перенесла інфекцію, яка вплинула на дитину. Мало того, лікар припустила, що у Михасика родова травма. Однак пологи у Катерини були спокійними та пройшли прекрасно.

«Мені такого наговорили, що я і досі шокована. Що під час вагітності я перенесла інфекцію або коронавірус, тому Міша не розмовляє…А ще у нього родова травма…Я шокована, мене залякали. А у виписці написано лише одне – затримка психо-мовного розвитку. Я нічим не хворіла під час вагітності, і на коронавірус теж», – зазначила Катерина.

Загалом блогерці здалося, що лікар хотіла більше заробити, ніж допомогти її сину. Тож Реп'яхова не зупинятиметься на лікуванні Михасика і шукатиме нових спеціалістів.

«Підіб'ю підсумки…Може ця пані дійсно тямуща лікарка, але продавати несертифіковані бади – це не ок. Пропонувати аналіз, який роблять лише вони, - це теж не ок. Проколювати дитині другу руку напором, коли сильна істерика – це теж не ок. Вони морально на мене давили, що вони мають це зробити. Навіть жодним чином не розмовляли з Михасиком. Це мета - заробити. Адже вони розуміли, на кону понад 20 тисяч гривень, але не вдалося. Я встала і пішла з дитиною. Я буду далі продовжувати займатися цим питанням, тільки поступово, без стресу для дитини», – обурилася блогерка.

Читайте також: Алла Костромічова народила другу дитину та виклала зворушливе фото

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: