Дорофєєва опинилася в лікарні під час гастролей: концерт відмінили

Дорофєєва має пройти курс лікування
фото з відкритих джерел

Причину поганого самопочуття виконавиця не розкрила

Співачка Надя Дорофєєва скасувала концерт у Луцьку через погане самопочуття, а згодом виклала в соцмережі фото з лікарні.

Нині співачка перебуває під наглядом лікарів: «Учора сил на виступ ще вистачило, але сьогодні дуже-дуже погано себе почуваю». Однак причину поганого самопочуття виконавиця не розкрила. «Важко», – коротко підписала фото, на якому зображена в лікарняній палаті під крапельницею.

Як виявилося, щоб швидше одужати лікарі прописали співачці спеціальні препарати з вітамінами, які вводять внутрішньовенно. Зараз Дорофєєва має пройти курс лікування, а вже потім зможе виступати. Орієнтовно концерт відбудеться 21 березня.

Раніше «Главком» писав, що музикант Володимир Дантес отримав свідоцтво про розлучення та розповів про реакцію колишньої дружини Наді Дорофєєвої. Раніше Дантес розповідав, які нині у нього стосунки з другом Мішею Кацуріним, до якого пішла співачка Надя Дорофєєва: «Жодних. Ми можемо, якщо потрібно щось десь… Я нещодавно брав у нього кейс для гітари, тому що мені треба було переїхати, виступати в Ізраїлі, у мене не було кейсу для гітари. Ми спілкуємося, коли цього потребують обставини».

Читайте також: Селена Гомес прийшла на зйомки серіалу у плащі від одеської дизайнерки

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: