Британський музикант Род Стюарт прихистив родину біженців з України

На зустріч з Родом Стюартом біженці одягли вишиванки
фото з відкритих джерел

Музикант вирішив забезпечити житлом та комфортним проживанням у Великій Британії родину біженців

Британський рок-музикант Род Стюарт прихистив багатодітну родину з України. Люди були змушені вивезти дітей подалі від російської агресії, а британець люб'язно запропонував винайняти для біженців-українців будинок та взяв на себе усі фінансові питання. Про це інформує Daily Mirror.

Таке рішення він ухвалив після перегляду новин про загарбницьку війну, яку розв'язала Росія.

«Словами неможливо описати те, що ми побачили. Бомбардування невинних дітей, бомбардування лікарень та дитячих майданчиків. Як і всі інші, ми були абсолютно не в собі. Я нікому не бажаю такого. Це зло, чисте зло», – сказав артист.

Британський музикант Род Стюарт прихистив родину біженців з України фото 1

Род Стюарт, який того дня дивився сюжет з України з дружиною, сказав їй, що кадри видавалися б трагічними подіями Другої світової війни, якби були чорно-білими.

Згодом музикант вирішив забезпечити житлом та комфортним проживанням у Великій Британії родину біженців. Батьки – Ростислав та Олена – почали працювати в маєтку зірки, а їхні діти 17-річний Тарас, 16-річний Костя, 13-річний Роман, 10-річна Марія і 2-річний Дмитро тепер не прокидаються від вибухів і сирен.

Українці проживають в Беркширі та вивчають англійську мову, бо ніхто з них не володіє іноземною.

Род Стюарт уточнив, що на зустріч з ним члени сім'ї одягнули вишиванки та виглядали дуже вдячними, через що в нього виникла ідея продовжити допомагати українцям.

Так, наприклад, рокер з племінником Уорреном укомплектували кілька гуманітарних вантажівок, які вирушили до України, а на кордоні забрали ще 16 біженців, які їхали до Берліна.

Читайте також: Американський продюсер Ігор Голубчик: Українські артисти своїм талантом наближають перемогу

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: