Зробили пластичні операції. Буданов розповів, скільки насправді двійників у Путіна

Голова розвідки задається питанням: «Велике питання в тому, чи існує ще справжній Путін?»
фото з відкритих джерел

Путін використовує принаймні трьох двійників з «пластикою» для схожості

Керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов заявив, що російський диктатор з метою безпеки використовує двійників. В інтерв'ю британському виданню Daily Mail Буданов розповів, що двійників у глави кремлівського режиму може бути щонайменше троє. Для максимальної схожості їм зробили пластичні операції.

Він підкреслив, що раніше двійників глави Кремля вже виявляли в «особливих випадках», зараз це стало «звичайною практикою».

«Ми знаємо конкретно про трьох людей, які продовжують з'являтися, але скільки їх всього ми не знаємо. Вони всі зробили пластичні операції, щоб виглядати однаково», – уточнив Буданов. За словами глави української розвідки, єдине, що видає двійників – зріст. «Це видно на відео та фото. Також жестикуляція, мова тіла та мочки вух, оскільки вони унікальні для кожної людини», – додав Буданов.

Голова розвідки додає: «Велике питання в тому, чи існує ще справжній Путін?»

Нагадаємо, раніше Кирило Буданов не раз звертав увагу, що поведінка та зовнішній вигляд Путіна на різних заходах різко відрізняється. Так, наприклад, в Ірані у липні, за словами глави розвідки, міг бути саме двійник російського президента.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: