Зірка телесеріалу «Село на мільйон» пішов захищати Україну на фронті

Дмитро розповів, що весь час готувався до військової служби – навчався військової справи та медицини
фото з відкритих джерел

Від 23 жовтня знаменитість перебуває на фронті

Зірка стрічки «Село на мільйон», український актор Дмитро Сова вступив до лав ЗСУ та пішов на фронт захищати Україну від російських окупантів. Артист розповів, що пішов разом з тестем до військкомату ще на початку повномасштабної війни. Тоді їм вручили повістки та сказали очікувати.

«З самого початку повномасштабної війни ми з тестем одразу ж приїхали до військкомату, нам виписали повістки, але на цьому все й закінчилося. Тоді взагалі нічого не було зрозуміло, це були перші дні. Був такий кіпіш, що, наскільки я зараз пам'ятаю, повістки нам то видали, але офіційно нас ніде не зареєстрували», – розповів Дмитро в інтерв'ю kp.ua.

Дмитро Сова
Дмитро Сова
фото з відкритих джерел

Актор говорить, що вони не сиділи, склавши руки. Дмитро зайнявся волонтерством, а потім ніс службу у ТрО. Врешті, артист знову пішов до військкомату. Коли там дізналися, яка у нього військова спеціальність, то сказали, що йому незабаром перетелефонують. У червні Дмитра призвали на службу. Від 23 жовтня знаменитість перебуває на фронті.

«Я знову пішов до військкомату, але коли там дізналися, яка в мене спеціальність, сказали: «Чекайте, ми вам обов'язково зателефонуємо». Потім ще раз питав – що, коли і як. І от в кінці червня мені зателефонували і сказали: «Дмитро Павлович, заберіть повістку». Я зателефонував друзям в різні підрозділи, порадився, бо хотілося піти до своїх хлопців», – поділився актор.

Популярний український актор Дмитро Сова
Популярний український актор Дмитро Сова
фото з відкритих джерел

Також Дмитро розповів, що весь цей час готувався до служби. Він навчався військової справи та медицини. Окрім того, артист придбав спорядження, зброю, а дружина з друзями подарувала йому дрон.

Дмитро Сова у формі
Дмитро Сова у формі
фото: скріншот

«Я не сидів просто так. Дізнався, де і що проходить, де можна було б походити безкоштовно на тактику, медицину. Тому я вже до навчань більш-менш розбирався у цих питаннях. У мене повністю було зібрано три комплекти одягу, свій бронік, каска. Навіть зброю придбав свою. Дружина з друзями подарували мені на день народження камеру GoPro і маленький навчальний fpv-дрон. Тож забрав цей дрончик із собою і буду намагатися тут його опановувати», – додав артист.

Сова зіграв у таких серіалах як «Клятва лікаря», «Місце під сонцем», «У минулого в боргу», «Побачити океан» та інших
Сова зіграв у таких серіалах як «Клятва лікаря», «Місце під сонцем», «У минулого в боргу», «Побачити океан» та інших
фото з відкритих джерел

Нагадаємо, Дмитро Сова – популярний український актор, який зіграв у таких серіалах як «Клятва лікаря», «Місце під сонцем», «У минулого в боргу», «Побачити океан» та інших. Одружений на актрисі Даші Легейді. До слова, Легейда неодноразово говорила, що хоче піти на фронт, проте не робить цього через хворобу коліна.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: