Зірка «Людей Ікс» Лієв Шрайбер звернувся до світу через потоп на Херсонщині (відео)

Актор поширив жахливі кадри з України
фото з відкритих джерел

Актор записав відеозвернення з приголомшливими кадрами з України

Актор Лієв Шрайбер долучився до зірок, які відреагували на невтішні події після підриву Каховської ГЕС. На сторінці в Instagram він опублікував фото масштабної розрухи в Херсонській області, а також записав відеозвернення, в якому закликав допомогти людям, які пережили справжню катастрофу в Україні.

Шрайбер також розповів, як його фонд BlueCheck Ukraine допомагає українцям на Херсонщині.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Liev Schreiber (@lievschreiber)

«Я впевнений, що ви бачили руйнування після підриву Каховської ГЕС. Тисячі українців залишилися без дому і боролися за своє виживання. Ця катастрофа торкнулася людей, які живуть на лінії фронту понад рік. Мій фонд допомагає цим людям просто зараз, але ми потребуємо вашої підтримки», – заявив він.

Додамо, що у вівторок, 6 червня, російськими окупаційними військами було здійснено підрив Каховської ГЕС. Місцевих жителів уже почали евакуювати із потенційних районів затоплення. Крім греблі, російські окупанти підірвали турбіни та генератори Каховської ГЕС. Це збитки мінімум на мільярд доларів, не рахуючи витрат на відновлення греблі і затоплених територій. Каховську ГЕС повністю зруйновано. Станція відновленню не підлягає.

Служба безпеки України опублікувала перехоплену розмову окупантів, яка підтверджує, що Каховську ГЕС підірвала диверсійна група окупантів.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: