Зеленський розповів, якими вчинками своєї родини пишається найбільше

Володимир Зеленський
фото: Станіслав Груздєв/glavcom.ua

Президент радий, що його діти перебувають разом із ним в Україні

Родина президента Володимира Зеленського, як і всі українські сім'ї, зіштовхнулася з викликами війни, але, попри все, велика цінність сьогодні – бути разом. Про це глава держави розповів під час пресконфренції 19 грудня.

«Ми, як і кожна родина в Україні. Усі виклики нам зрозумілі. Є можливість бути разом сьогодні, бути в Україні. Навіть якщо в різних локаціях – це все одно бути разом», – підкреслив президент.

Він зізнався, що його дружина Олена Зеленська підтримує його і при цьому сама багато працює: «Вона допомагає як може…Я дуже пишаюся її роботою».

Зокрема, він виокремив програму ментального здоров’я, а також шкільного харчування, якими опікується перша леді України.

«Мій син ходить то в школу, то онлайн, як і всі хлопці та дівчата. Донька моя в університеті. Я радий, що вони тут. Мені дуже приємно», – поділився Зеленський.

Водночас він наголосив, що не засуджує тих, хто виїхав, але й дуже поважає жінок, які залишаються в Україні.

Нагадаємо, що 19 грудня президент України Володимир Зеленський дав велику пресконференцію, на якій підбив підсумки 2023 року.

Як повідомлялося, на пресконференції Зеленський сидить у трекінговому взутті вартістю близько 7 тис. грн. Це взуття бренду Lowa, модель Innox Pro Gtx Lo Tf.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: