Зеленська під час візиту в Данію продемонструвала два стильні образи (фото)

Олена Зеленська зустрілася з дружиною Фредеріка X – королевою-консортом Марі
фото Олена Зеленська, Facebook

Під час зустрічі з пані Фредеріксен Зеленська висловила особливу подяку за дансько-українські гуманітарні проєкти

Дружина президента України Олена Зеленська здійснила візит до Данії. У Копенгагені перша леді зустрілася з прем'єр-міністеркою країни Метте Фредеріксен та дружиною Фредеріка X – королевою-консортом Марі.

Під час цього візиту перша леді продемонструвала два стильні та елегантні образи. Відповідні світлини з'явилися на сторінці дружини Володимира Зеленського у Facebook.

Зеленська подякувала прем’єрці  Данії Метте Фредеріксен, яка послідовно відстоює та патронує військову й інфраструктурну допомогу Україні
Зеленська подякувала прем’єрці Данії Метте Фредеріксен, яка послідовно відстоює та патронує військову й інфраструктурну допомогу Україні
фото Олена Зеленська, Facebook

Так, для зустрічі з Метте Фредеріксен Зеленська обрала брючний костюм прямого крою стриманого темно-сірого кольору та ніжно-кремову блузку. На лацкані костюма можна помітити брошку від українського ювелірного бренду Guzema Fine Jewelry, ця прикраса називається Kvitka. До цього вбрання перша леді обрала класичні чорні туфлі-човники.  

На лацкані костюма можна помітити брошку від українського ювелірного бренду Guzema Fine Jewelry
На лацкані костюма можна помітити брошку від українського ювелірного бренду Guzema Fine Jewelry
фото Олена Зеленська, Facebook

Читайте також: Олена Зеленська підтримала Кейт Міддлтон після звістки про її хворобу

Зеленська під час візиту в Данію продемонструвала два стильні образи (фото) фото 1
фото Олена Зеленська, Facebook

Під час зустрічі з пані Фредеріксен Зеленська висловила особливу подяку за дансько-українські гуманітарні проєкти. 

Читайте також: Зеленська відмовилася відвідувати виступ Байдена перед Конгресом через Навальну

«Данія – знову-таки в перших лавах – приєдналася до міжнародного медичного партнерства, започаткованого на полях третього Саміту перших леді та джентльменів Summit of First Ladies and Gentlemen (до речі, активним його учасником став перший джентльмен країни Бо Фредеріксен). Завдяки цьому «побратимів» серед закордонних клінік знайшли десятки українських шпиталів. Серед інших стали партнерами Київська обласна дитяча лікарня в Боярці та Данська національна лікарня імені Мері Елізабет», – написала у Facebook Зеленська. 

Королівська родина Данії підтримує Україну з початку повномасштабного російського вторгнення
Королівська родина Данії підтримує Україну з початку повномасштабного російського вторгнення
фото Олена Зеленська, Facebook

Для зустрічі з королівською сім'єю Олена Зеленська обрала більш жіночний і невимушений образ – білу вишиту блузку з пишними рукавами та чорні широкі штани – палаццо. Королева Мері для зустрічі обрала елегантний брючний костюм зі схожими штанами ніжного молочного кольору. 

Зеленська зустрілася з  королевою-консортом Мері
Зеленська зустрілася з королевою-консортом Мері
фото Олена Зеленська, Facebook

«Королівська родина Данії підтримує Україну з початку повномасштабного російського вторгнення. Під час візиту до Данії торік ми із президентом України мали честь зустрітися з Її Величністю, королевою Маргрете II. А сьогодні рада зустрічі вже з Її Величністю королевою Данії», – написала Зеленська та зауважила, що вся королівська родина Данії веде активну громадську діяльність.

Олена Зеленська і королева Мері тепло привітали одна одну
Олена Зеленська і королева Мері тепло привітали одна одну
фото Олена Зеленська, Facebook

Олена Зеленська подякувала королівській родині за те, що Данія – один із наших найбільших і надійніших партнерів у всіх починаннях.

Читайте також: Зеленська вразила стильним образом під час візиту до Великої Британії

Також Зеленська відвідала Український дім у Копенгагені, де зустрітися з місцевою українською спільнотою, зокрема з представниками асоціації українців Данії, Української суботньої школи «Родовід», організації «Ластівка». 

Зеленська зазначила, що авжди радіє зустрічам із українцями за кордоном, і в кожній поїздці намагається  спілкуватися з українською громадою
Зеленська зазначила, що авжди радіє зустрічам із українцями за кордоном, і в кожній поїздці намагається спілкуватися з українською громадою
фото Олена Зеленська, Facebook

Перша леді подякувала українцям Данії за гуманітарну допомогу, яку передають додому, і за зусилля, яких докладають, щоб данське суспільство продовжувало підтримувати Україну. «Це не формальна подяка – зараз той момент, коли з кожного внеску, як із пазлів, складається наша оборона. Коли важливо все – від мітингу до виставки», – зазначила Зеленська.

Зеленська подякувала українцям Данії
Зеленська подякувала українцям Данії
фото Олена Зеленська, Facebook

У тому, що українці за кордоном роблять щодня, вони проявляються як амбасадори країни. По тому, як взаємодіють між собою, як тримаються, як допомагають одне одному, оцінюють нашу дипломатію, зауважила перша леді. 

Зеленська під час візиту в Данію продемонструвала два стильні образи (фото) фото 2
фото Олена Зеленська, Facebook

Зеленська наголосила: важливо, щоб світ не забував, що Україна обороняє не лише себе, що російський напад – це не наше приватне питання. Україна тримає оборону за всіх.

Як відомо, в Україні, посада першої леді неофіційна, а правила поведінки, дрес-коду та обов’язків не затверджені жодним законодавчим актом. Проте Олена Зеленська веде активну діяльність, часто публікує світлини з різноманітних заходів, її фото як збирають купу схвальних оцінок, так і нерідко потрапляють під приціл хейтерів. Останнім часом перша леді віддає перевагу одягу у стилі мінімалізм. На ній ми не бачимо яскравих кольорів та акцентних прикрас. Натомість майже всі речі вирізняє незвичайний дизайн та складний крій, саме це і є головними акцентами у її образах. 

Якщо погортати сторінку Олени Зеленської у мережі, можна побачити, що чорний, білий, молочний, бежевий, сірий, світло-блакитний – це улюблені кольори першої леді, які вона обирає для свого вбрання.  

Також відомо, що перша леді України має особливу любов до сучасних вітчизняних дизайнерів, тому всі без виключення костюми, які вона обирає на ділові закордонні зустрічі, мають українське походження. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: