«Людина, для якої Україна понад усе». Залужний привітав друга з днем народження

Валерій Залужний привітав свого друга, Сергія Шаптала з днем народження
фото: Facebook / Валерій Залужний

Залужний зазначив, що він щасливий, що в цьому житті та під час війни його друг був поруч з ним

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний тепло привітав свого друга, начальника Генерального штабу Збройних сил України генерала-лейтенанта Сергія Шаптала з днем народження. Відповідний пост Залужний виклав у своєму Faceboook.

«Нам ще буде дуже важко, але точно вже ніколи не буде соромно. Щасливий, що в цьому житті та під час війни Ви були поруч зі мною, людина для якої Україна справді понад усе. З Днем народження Друже! Віримо в краще. Ми його вже заслужили», – написав Залужний.

Раніше повідомлялося, що головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний разом із міністром оборони Рустемом Умєровим завітали до лідера кримськотатарського народу Мустафи Джемілєва та заступника голови Меджлісу Ахтема Чийгоза. Спільне фото опублікувала у себе в Facebook журналістка Ельвіна Сеітбуллаєва.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський підтвердив, що розмірковує замінити головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Так Володимир Зеленський вперше публічно прокоментував можливість звільнення Валерія Залужного.

Як відомо, 29 січня першим про звільнення Залужного з посади головкома повідомив екснардеп Борислав Береза з посиланням на джерела в Офісі президента. Цю інформацію далі поширили телеграмканали і деякі ЗМІ вже з посиланням на свої, але неназвані джерела.

Згодом Міністерство оборони України оприлюднило повідомлення, в якому без згадки прізвища Залужного зазначило: «Шановні журналісти, одразу відповідаємо всім: Ні, це не правда». Користувачі зробили висновок, що таким чином відомство спростувало інформацію про звільнення головкома ЗСУ.

До слова, радник президента США з нацбезпеки Джейк Салліван заявив, що штати не повинні втручатися у кадрові рішення в українській армії на тлі чуток про можливе звільнення головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. 

Читайте також: План війни змінився. Переклад статті Валерія Залужного для CNN

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: