Заколот в Росії. Собчак відкрито підтримала Путіна

Собчак висловила думку, що хаос у Росії грає на користь Україні
фото з відкритих джерел

Ксенія назвала «путч» Пригожина і Ко «поганим кроком», яким може скористатися Україна

Російська ведуча Ксенія Собчак, яка вважає себе лібералкою, публічно підтримала президента країни-терористки Володимира Путіна на тлі повстання ПВК «Вагнер». На сторінці Telegram-каналу Вrief йдеться про те, що Собчак назвала «путч» Пригожина і Ко «поганим кроком», яким може скористатися Україна.

«Але ось, що я хочу сказати, друзі: заколот у воєнний час – це в будь-яких випадках і при будь-якому розкладі гра на руку противника. Це послаблює, розсіює увагу і грає на зниження безпеки навіть мирних і цивільних, не лише фронтовиків. Це поганий крок», – написала Собчак.

Додамо, що Брюссель уважно стежить за подіями, що почалися з заколоту ПВК «Вагнер» проти російської влади. 

А Велика Британія назвала останні події в Росії, організований головою ПВК «Вагнер» Євгеном Пригожиним, «найсерйознішим викликом Росії за останній час». Так про останні події висловилося британське Міноборони. 

Раніше стало відомо, що російський диктатор Володимир Путін подзвонив президенту Казахстану Касим-Жомарту Токаєву, щоб розповісти про ситуацію в країні. Проте відповідь очільника Казахстану, ймовірно, була неочікуваною для диктатора.  Токаєв зазначив, що події, що відбуваються, – це внутрішня справа Росії. Конституційний порядок і верховенство закону є неодмінною умовою підтримки правопорядку країни. Це є основою безпеки суспільства та його успішного розвитку.

Читайте також: Глава РПЦ Кирило порекомендував росіянам помолитися перед загрозами

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: