За підтримку Путіна: зірку «Універа» українського походження не пустили в Грузію

Актор Віталій Гогунський
фото з відкритих джерел

Актора вивели під конвоєм і не дали вийти з аеропорту

Російського актора українського походження Віталія Гогунського не пустили до Грузії через те, що він палкий шанувальник Путіна. Чоловік народився в Україні, але будує кар'єру у Росії. Найбільше Віталій Гогунський відомий за роллю Кузі у серіалі «Універ». Про скандал, який трапився в аеропорту повідомляють грузинські ЗМІ.

Коли Гогунський прилетів до Тбілісі, йому не дали вийти з аеропорту до міста. Актора під конвоєм одразу проводили в інший літак, на Москву.

Інформацію про вигнання Гогунського підтвердив його директор, Табріз Шахіді. Він сказав, що рішення про вигнання артиста ухвалила влада Грузії, з політичних причин. А Гогунський прилетів до Тбілісі, щоб взяти участь у зйомках.

Віталій Гогунський народився у місті Кременчук Полтавської області та закінчив Одеський національний політехнічний університет, здобувши освіту інженера-технолога машинобудування. 

Але кар'єру актора почав будувати у Росії. Крім того, Віталій Гогунський шанувальник путінського режиму та підтримує військові агресію РФ проти України. У 2022 році він їздив на окуповані території Донбасу, щоб «підтримати солдатів російської армії».

Нагадаємо, російська телеведуча українського походження Регіна Тодоренко, яка обрала тактику мовчання про війну, планує відвідати Одесу. Після початку російсько-української війни Тодоренко заявила, що Україна та Росія, на її думку, «мають помиритися».Як відомо, батьки ведучої продовжують мешкати в Одесі. Порушити мовчання Регіну не підштовхнуло ні вбивство колишнього хлопця в окупованій навесні 2022 року Бучі, ні ракетний удар по житловому будинку в рідній Одесі.

Читайте також: Зрадниці Тодоренко знову прилетіло: Нечищеними зубами в камеру?

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: