Відомий актор пояснив, чому не пішов воювати на фронт попри повістку

Михайло Кукуюк – популярний український актор театру і кіно
фото з відкритих джерел

Актор не пішов на фронт, бо непридатний до служби через проблеми зі здоров’ям

Український актор Михайло Кукуюк та його колеги з Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка отримали повістки до військкомату. Про це він розповів в інтерв'ю Obozrevatel.

Як наголосив актор, він не пішов на фронт, бо непридатний до служби через проблеми зі здоров’ям.

Михайло Кукуюк
Михайло Кукуюк
фото з відкритих джерел
Михайло Кукуюк із собакою
Михайло Кукуюк із собакою
фото з відкритих джерел

«Коли нам у театр прийшли повістки, пішли з хлопцями ставати на облік. Мене не взяли – зіпсоване очне дно, астигматизм нашарувався, високий ступінь короткозорості – мінус 11. Зараз весь час думаю, де можу знадобитися. Знаю театри, де працівники пішли одразу на курси військової психіатрії. Зараз це потрібно, бо приходять із фронту військові, які вигоріли через контузію і пережитий шок», – розповів Кукуюк.

Зазначимо, Михайло Кукуюк – популярний український актор театру і кіно, який сьогодні активно презентує публіці інші свої видатні таланти, зокрема – поета й музиканта. Він також є фронтменом рок-гурту Кука Та Банда.

Михайло Кукуюк
Михайло Кукуюк
фото з відкритих джерел
Кукуюк – популярний український актор театру і кіно
Кукуюк – популярний український актор театру і кіно
фото з відкритих джерел

Глядачам Михайло знайомий завдяки ролям у таких фільмах і серіалах, як «Топтун», «Свінгери», «Папік», «Наші котики», «Побачення у Вегасі», «Теорія зла», «Нове життя Василини Павлівни» та інших.

Раніше ми повідомляли, що Національний академічний драматичний театр імені Івана Франка розпочав 104-й театральний сезон. На честь нового сезону пресслужба опублікувала чорно-білу фотосесію іменитих акторів театру Франка.

Нагадаємо, на фронті, захищаючи Україну, загинув актор Андрій Павленко. Андрій Павленко знімався у таких стрічках як «Жіночий лікар», «Лист очікування», «Дев’ять життів Нестора Махна», «Пристрасті за Чапаєм», «Перевертень у погонах», «Фото на документи», «Сашка», «1941» та інших.

До слова, на фронті під Авдіївкою загинув відомий харківський актор театру «Публіцист» Антон Романченко. Як повідомляється, Романченко вступив до лав ЗСУ у серпні 2023 року. У театрі зазначили, що Романченко офіційно вважається зниклим безвісти, проте про його загибель знають побратими з підрозділу, в якому він воював, рідні та друзі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: