Відома українська акторка дивом врятувалася під час ракетної атаки на Чернігів

Наталка Денисенко та її п'ятирічний син
фото з відкритих джерел

Наталка Денисенко з сином ледь не стали жертвами терористичної атаки росіян по центру Чернігова

 

Відома українська акторка, зірка серіалів «Кріпосна» та багатьох інших проєктів Наталка Денисенко з сином ледь не стали жертвами терористичної атаки росіян по центру Чернігова. Мама з дитиною саме збиралися прогулятися біля драмтеатру, але їх врятувала випадковість.

Момент влучання російської ракети вони застали неподалік, коли ще були вдома. Акторка одразу спустилася в укриття, але вже знала, що нагорі рятують невинних людей. Про це вона розповіла в своєму блозі.

Відома українська акторка дивом врятувалася під час ракетної атаки на Чернігів фото 1

Чернігів – рідне місто артистки. Вона з 5-річним Андрієм приїхали погостювати, коли їх застала чергова терористична атака РФ.

«Ми в Чернігові щойно пережили такий вибух. Діти злякалися дуже. Балістика. Влучання біля центру міста, драмтеатру. Ймовірно, є загиблі», – написала знаменитість, яка в цей час сиділа в укритті.

Коли небезпека минула, Наталка Денисенко поділилася, що в цей час мала бути саме на місці влучання, адже з сином збиралася прогулятися центром, проте неквапливі збори врятували їхні життя.

«Ми збиралися йти гуляти, але я довго збиралася і вибух ми заскочили вдома. Дуже багато загиблих і поранених. Уламки розлетілися по всьому центру», – розповіла акторка.

Нагадаємо, пошуково-рятувальна операція після ракетного удару по Чернігову в суботу, 19 серпня, завершена.

Внаслідок ракетної атаки на місто Чернігів 19 серпня загинула старший викладач кафедри іноземної філології Національного університету «Чернігівська політехніка» Світлана Кормільцина та її донька.

Раніше міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко розповів, що основні жертви події перебували в автотранспорті чи переходили дорогу, а також повертались із церкви. Усі, хто перебував в драмтеатрі вчасно спустилися до укриття.

Російські війська вранці 19 серпня вдарили балістичною ракетою по центру Чернігова. На даний час відомо про 7 цивільних осіб, які загинули, у тому числі, малолітня дитина. 

Як відомо, у суботу, 19 серпня, після 11 години у Чернігові прогриміли вибухи.

У результаті ракетного удару по центру Чернігова знищено драматичний театр. Також серйозно постраждала площа в центрі міста, політехніка.

До слова, Росія вдарила балістичною ракетою по Чернігову, коли там проходила виставка виробників дронів DemoDay.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: