Великий друг України святкує день народження. Борису Джонсону – 59

Борис Джонсон відкрито на весь світ говорив про військові злочини Путіна в Україні
фото з відкритих джерел

Після складання своїх повноважень як депутата Борис Джонсон повертається в журналістику

19 червня виповнюється 59 років колишньому прем’єр-міністру Великої Британії та ексдепутату Палати громад Борису Джонсону. Після повномасштабного вторгнення Росії він одним із перших іноземних політиків підтримав Україну, неодноразово приїжджав до Києва та зустрічався з президентом Володимиром Зеленським. Під час візитів політики обговорювали постачання важкого озброєння Україні, поглиблення санкцій проти Росії та гарантії безпеки після закінчення війни. Відтоді президент України Володимир Зеленський називає Джонсона великим другом України. 

Великий друг України святкує день народження. Борису Джонсону – 59 фото 1

Борис Джонсон подав у відставку з посади прем'єр-міністра в липні 2022 року після низки скандалів, що налаштували проти нього членів парламенту з правлячої Консервативної партії. 

Після складання своїх повноважень як депутата Борис Джонсон планує повертатися в журналістику. Відомо, що він писатиме щотижневу колонку для видання Daily Mail. Написання колонок для Mail стане першою журналістською діяльністю Джонсона після того, як він пішов з Daily Telegraph у 2019 році.

Українці люблять Джонсона за його незвичайну зачіску, принциповість та відкритість, адже Борис на весь світ говорив про військові злочини Путіна в Україні. Цей легкий на підйом чоловік викликає симпатію і своєю дотепністю та добрим гумором. А «Главком» вирішив пригадати найкумедніші кадри з життя Бориса Джонсона.

Великий друг України святкує день народження. Борису Джонсону – 59 фото 2
Великий друг України святкує день народження. Борису Джонсону – 59 фото 3
Великий друг України святкує день народження. Борису Джонсону – 59 фото 4
Великий друг України святкує день народження. Борису Джонсону – 59 фото 5
Великий друг України святкує день народження. Борису Джонсону – 59 фото 6
Великий друг України святкує день народження. Борису Джонсону – 59 фото 7
Великий друг України святкує день народження. Борису Джонсону – 59 фото 8
Великий друг України святкує день народження. Борису Джонсону – 59 фото 9
Великий друг України святкує день народження. Борису Джонсону – 59 фото 10
Великий друг України святкує день народження. Борису Джонсону – 59 фото 11

Нагадаємо, що колишній прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон 10 червня оголосив про відставку з посади депутата Палати громад на тлі скандалу, пов’язаного з вечірками на Даунінг-стрит під час встановлених його урядом жорстких коронавірусних обмежень. З посади прем’єр-міністра Джонсон пішов у липні 2022 року після низки скандалів.

Додамо, що дружина колишнього прем'єра Великої Британії Бориса Джонсона на своїй сторінці в Інстаграм повідомила, що чекає на третю дитину. Керрі Джонсон була присутня на коронації короля Чарльза разом із чоловіком, однак вільна сукня приховала її вагітність, тож ніхто не здогадався, що зовсім скоро вона знову стане мамою.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: