Сапер Владислав Єщенко, який втратив зір через вибух мін, одружився

Владислав Єщенко та його дружина Валерія
фото: Instagram

Український воїн, кілька місяців тому на фронті втратив зір на власному прикладі показує, що життя не зупиняється після поранення 

У Києві відбулося весілля захисника України Владислава Єщенка на позивний «Самурай» з коханою Валерією. Фото з весілля  у своєму інстаграмі опублікував фотограф Костянтин Ліберов. 

«Вчора мали честь бути присутніми на весіллі справжнього героя, Владислава Єщенко, відомого як «Самурай», – йдеться у повідомленні.

Владислав Єщенко втратив обидва ока під час ліквідації боєприпасів. Тоді вибухнули 84 протипіхотні міни. Після поранення він провів 4 місяці у лікарні. Однак Владислав Єщенко не опустив рук і допомагає побратимам зі схожими травмами і мріє про те, аби в Україні з'явилася експериментальна технологія, яка допоможе незрячим бійцям знову бачити.

«Сьогодні хлопець активно ділиться досвідом із військовослужбовцями, які також повністю чи частково втратили зір на війні, допомагає їм шукати інформацію та в цілому показує на власному досвіді, що життя не закінчується на цій точці. Валерія, кохана дівчина Влада, підтримує його з перших хвилин. А вчора урочисто погодилась стати його дружиною», – розповів фотограф Костянтин Ліберов.

Фотограф додав, що історія Владислава та Валерії – «про незламність, а ще про велике горе, яке принесла Росія з собою».

Раніше повідомлялося, що український режисер та експолітв'язень Олег Сенцов повідомив своїм підписникам у Facebook, що одружився. Відповідне фото з дружиною Сенцов опублікував у соцмережі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: