Українська сексологиня вивезла на Мальдіви чоловіка та обурила мережу

Жінці байдуже на те, що відбувається в Україні. Вона відпочиває
фото: скріншот

Яким чином чоловік зміг виїхати за межі України під час війни, залишається відкритим питанням

У час, коли всі сили українців спрямовані на допомогу мешканцям Херсонщини, що постраждали через підрив Каховської ГЕС, дехто продовжує спокійно відпочивати на курортах. Нещодавно українська сексологиня, яка в мережі фігурує як Марія Геннадьєвна, похвалилася відпочинком з чоловіком на Мальдівах.

Яким чином чоловік зміг виїхати за межі України під час війни, залишається відкритим питанням. Такі випадки непоодинокі та викликають хвилю обурення у мережі.

Українська сексологиня вивезла на Мальдіви чоловіка та обурила мережу фото 1

Зокрема волонтер зі стажем Андрій Боєчко на своїй сторінці у Facebook написав:

«А коли її почали питати, як чоловік виїхав за кордон, відповіла, що розберіться краще з барабанами на мільйон. Зрозуміло, що вона навіть не знає, що таке «донат на ЗСУ», якщо говорить про донати на барабани», – уточнив керівник благодійної організації Андрій Боєчко, який займається волонтерством протягом тривалого часу.

Чоловік додав: «Як керівник благодійної організації і волонтер, який вже два місяці не може забрати з Англії три автомобілі, викуплені для ЗСУ, хочу запитати у прикордонників, як такий бугай вилетів на відпочинок?»

Додамо, що Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко анонсував посилення санкцій для втікачів, зокрема щодо покарання військовозобов’язаних, які незаконно виїхали з України під час війни. Він зазначив, що підготовка санкційного законопроєкту пов’язана із «запитом людей на справедливість».

Варто нагадати, що правоохоронці викрили нову схему «переправи» ухилянтів за кордон. За даними слідства, підозрювані за грошову винагороду організували схему незаконного перетину кордону на поїзді міжнародного сполучення без внесення відповідних даних до офіційних баз. Встановлено, що фінансовий розрахунок із «клієнтами» відбувався у декілька етапів: спершу переказами на банківські картки, надалі – «з рук у руки», зокрема під час безпосередньої посадки особи на вокзалі. Вартість такої послуги для однієї особи становила 5500 євро.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: