Україна вперше візьме участь у Міжнародному книжковому ярмарку в Іспанії

За словами консула Генерального консульства України в Барселоні, важливо, щоб у цей час українське слово звучало різними мовами на всіх континентах
фото з відкритих джерел (ілюстративне)

Цьогоріч у книжковому ярмарку у Барселоні візьмуть участь понад 350 видавництв

1-3 жовтня в Барселоні відбудеться один із найбільших книжкових ярмарків світу. Україні вперше візьме участь у такому заході. Про це повідомляє пресслужба  «Фронтера».

Цьогоріч у книжковому ярмарку візьмуть участь понад 350 видавництв і компаній, а також продукти й послуги, пов’язані з маркетингом і розповсюдженням видавничої продукції. Під час ярмарку запланована програма конференцій для обговорення поточної ситуації в книжковій сфері, зазначає пресслужба.

«Україна цьогоріч вперше візьме участь у «Liber». Протягом усіх днів ярмарку тут діятиме національний стенд (хол 2, стенд C155). 13 українських видавництв представлять свої книги професійним відвідувачам із 65 країн», – йдеться у повідомленні.

За словами консула генерального консульства України в Барселоні (Королівство Іспанія) Олега Грабовецького, важливо, щоб у цей історичний для нашої країни час українське слово звучало різними мовами на всіх континентах. 

«Зрозуміти українську затятість, прагнення волі та віру в перемогу можна, зокрема, відкриваючи для себе кращі зразки нашого літературного надбання. Цій меті також сприятиме низка організованих панельних обговорень за участі українських, іспанських та європейських інтелектуалів, присвячених як сучасному стану видавничої галузі в Україні, так і налагодженню безпосередніх контактів, розвитку взаємовигідного співробітництва та віднайденню спільних точок дотику між Україною та Іспанією на європейських перехрестях», – сказав генконсул.

З докладною програмою подій Міжнародного книжкового ярмарку в Барселоні можна ознайомитися на сайті.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: