Учителька з Кіровоградської області стверджує, що її зґвалтував Поворознюк

Вікторія Узлова та Олександр поворознюк
колаж: glavcom.ua

Вікторія Узлова розповідає, що ймовірне зґвалтування сталося в селі Водяне Петрівського району 17 травня 1997 року

Колишня вчителька, яка родом із села Петрове Кіровоградської області, Вікторія Узлова заявила, що 17 травня 1997 року її нібито зґвалтував аграрний бізнесмен, президент ФК «Інгулець» Олександр Поворознюк. Про це жінка поділилася в інтерв'ю Дмитрові Гордону.

Вікторія Узлова розповідає, що подія сталася в селі Водяне Петрівського району 17 травня 1997 року. Їй було 18 років і вона хотіла дістатися до селища Петрового, де проживав її хлопець. Вже було пізно і автобус не їздив, тому Поворознюк нібито запропонував її підвезти.

«Під’їхала машина чорного кольору, зупинилася, чоловік запитав: «Куди тобі?». Я сказала, що мені до Петрового. «Чого ти не тормозиш?». Я сказала: «Я вас не знаю». Він говорить: «Не бійся, сідай, підвезу». Він забрав сумку, поставив її до багажника. Коли я вже сідала в машину, то я бачила, що спереду сидів ще один чоловік і ззаду ще один. Зрозуміло, що вже реакція була не те, що боязко... Це було, мабуть, десь 17:30-18:00. У травні ще світло, і люди ходять, бачать. Я почала невпевнено заходити до автомобіля. Він говорить: «Не бійся, сідай», – розповідає Вікторія.

Після цього автомобіль під'їхав до села Маловодяного і Поворознюк нібито сказав вийти жінці з машини. За її словами, він повідомив, що мають певні справи і, що «це надовго».

«Звичайно, я вийшла. Я стала біля машини. Він відкрив багажник. У нього там пиво було, накрите шкіряною курткою чоловічою. Він узяв цю куртку, взяв пиво. Дав мені пляшку і говорить: «Пий». Я кажу: «Дякую, але я не вживаю». Він говорить: «Хтось у тебе буде зараз запитувати, будеш ти пити чи не будеш». – «Дякую, але, правда, я не вживаю алкоголю». – «Добре, пішли зі мною». І він бере цю куртку. Я вже йду позаду нього й розуміюся, що двоє лишилося там», – каже Узлова.

«Він почав: «Ти не знаєш, хто я такий?». Кажу: «Перший раз вас бачу». «Чула, під Жовтими Водами була група вбитих?». Сім чоловік, здається. Кажу: «Ні, я не чула». – «Чула, у Кривому Розі...» – щось там ще... Я не пам’ятаю конкретно, що він сказав. – «Ні, я не чула». – «Ти взагалі чула, хто такий Ропік?» – «Ну, про Ропіка чула». – «Так Ропік – це я», – зазначає жінка.

Жінка розповіла, що тоді нібито побачила у чоловіка пістолет і він сказав їй: «Якщо я захочу, то можу тебе застрелити – тебе ніхто й шукати не буде. Ти нічого злого не робиш, не кричиш, не сопротивляєшся. У тебе є вибір: або я один, або ми всі разом».

«Зґвалтування було орально. Це було недовго. Він сидів за кермом, я сиділа біля нього. Чоловікам він сказав відійти від машини – вони стояли ззаду машини», – поділилася Узлова.

Опісля Поворознюк нібито погрожував, щоб вона нікому це не розповідала. Усю дорогу до селища жінка плакала.

Вікторія відразу розповіла своєму хлопцю, що сталося. «Я йому все розказала. Але не сказала, що було зґвалтування. Я сказала, що була спроба зґвалтування, бо мені було соромно. І я йому сказала навіть: «Те, що я зараз тобі розкажу, – це 100% кінець у наших стосунках». Так воно й вийшло…», – каже Вікторія.

Жінка зазначила, що у злочинів немає строку давності і за них людина мусить відповідати.

Нагадаємо, що раніше видавець та телеведучий Дмитро Гордон емоційно відреагував на твердження, які зробив Олександр Поворознюк, фермер та президента ФК «Інгулець». Поворознюк став широко відомим завдяки провокаційним відео, які він почав записувати з початком повномасштабної війни. Дуже часто у цих роликах в брутальній формі він критикує відомих політиків, не добираючи слів та виразів. 10 грудня Поворознюк дав інтерв'ю, в якому зокрема, заявив, що Гордон – «агент ФСБ», і що журналіст має нібито квартиру в Москві, записану на тещу.

Нагадаємо, в основі сюжету серіалу «Інгулець», на зйомки якого Міністерство культури виділило мільйони гривень, буде життя скандального депутата Кіровоградщини, президента ФК «Інгулець» та підприємця Олександра Поворознюка, який був у базі «Миротворця».

Читайте також: Групове зґвалтування неповнолітньої на Закарпатті. Апеляційний суд оголосив рішення

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: