У Путіна з'явилася нова коханка – The Mirror

Мізуліна вже встигла відзначитися цинічними заявами щодо України
фото з відкритих джерел

Нова коханка Путіна прагне «викорінити критику» на його адресу в інтернеті

У російського диктатора Володимира Путіна, імовірно, з’явилася нова коханка – Катерина Мізуліна, дочка російської сенаторки Олени Мізуліної. Про це пише британський таблоїд The Mirror.

Мізуліній 39 років, вона є головою Російської Ліги безпечного інтернету та дочкою «фанатично-пропутінського та антиукраїнського сенатора». Її вважають інтернет-цензором, який прагне «викорінити критику» на адресу диктатора, особливо щодо війни проти України.

Видання зазначає, що Катерина Мізуліна закінчила Школу східних та африканських досліджень Лондонського університету у 2004 році і має ступінь з історії мистецтв та індонезійської мови. Вона працювала перекладачем в офіційних російських делегаціях, які відвідують Китай, а її батько, 69-річний професор-філософ Михайло Мізулін, є одним із провідних учених у Москві.

Мізуліна вже встигла відзначитися цинічними заявами щодо України. Зокрема, вона сказала: «Спочатку ми очистимо Україну від нацистів та бандитів, а потім доберемося до Гугла та Вікіпедії». Видання також наводить коментар російської правозахисниці Ольги Романової, яка в ефірі «24 каналу» заявила, що «Мізуліна повністю в смаку Путіна». За її словами, російському диктатору «завжди дуже добре підходив «тип Барбі».

Олімпійська чемпіонка з РФ Аліна Кабаєва, яку вважають коханкою диктатора Володимира Путіна, зʼявилася на публіці з обручкою на безіменному пальці. Спортсменка здивувала пропагандистів не лише прикрасою, яку вони назвали дешевою, а й змінами у зовнішньому вигляді. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: