У Бельгії відбудеться найбільша свінгерська вечірка в Європі

Очікується, що участь у вечірці візьмуть до 10 тис. людей
фото з відкритих джерел

Сайт заходу обіцяє відвідувачам «найсенсаційнішу ніч 2024 року»

Наступного року в Бельгії відбудеться найбільша в Європі свінгерська вечірка. Про це пише The Brussels Times.

21 вересня 2024 року місто Антверпен стане ареною для події «Mystery Sensation» («Таємнича Сенсація») – найбільшої свінгерської вечірки в Європі. Очікується, що участь в ній візьмуть до 10 тис. людей. Точне місце буде повідомлено за 24 години до старту.

Веб-сайт заходу обіцяє відвідувачам «найсенсаційнішу ніч 2024 року», мета якої – змінити межі задоволення та витонченості.

Зазначається, що ніч, організована Гертом Снойсом, досвідченим менеджером заходів, перевершить будь-які заплановані ним раніше заходи. Ігрова зона складатиметься із 25 тематичних кімнат, де будуть розміщені 150 матраців і десять джакузі.

Відвідувачі мають бути старшими 21 року. Квитки від €250 для самотніх жінок і €695 для пар вже у продажу. Квиток «VIP-люкс» за ціною €1350 пропонує парам ексклюзивний доступ до ночівлі в сусідньому чотиризірковому готелі. Щоб встигнути на поточні ціни, відвідувачам варто придбати квитки до 31 грудня.

Снойс зазначає, що свінгер-клуби в Бельгії та Нідерландах приваблюють молодь, а пари віком від 21 року віддають перевагу таким заходам, а не традиційним дискотекам.

Зазначимо, свінг – нерегулярний, короткочасний обмін сексуальними партнерами. 

У 1957 р в Америці журнал «Містер» опублікував сенсаційний матеріал про обмін дружинами під час сексу. Ця стаття стала першою в цілій серії, що розповідає про нові можливості пожвавлення сексуальних стосунків у шлюбі. Пізніше, незважаючи на численні нападки моралістів, рух свінгерів отримав визнання не тільки в Америці, але і в інших розвинених країнах (перше місце – Німеччина).

Для свінгу пара шукає собі партнерів. Найбезпечніший шлях – спеціальні клуби, де гра йде за певними правилами та існує кодекс поведінки, заснований на добровільному бажанні партнерів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: