Ці знаки зодіаку утворюють найпристрасніші пари

Партнери-Леви напружують один одного через ревнощі, але пропонують чуйну допомогу та підтримку
фото з відкритих джерел

Скорпіон і Риби представляють водну стихію, як емоційну, так і пристрасну

За допомогою астрології ми можемо багато чого дізнатися про стосунки: романтичні, дружні та навіть сімейні. Різні сузір'я зодіаку утворюють різні зв'язки. У когось ніжні та довірливі відносини, у когось чуттєві та неспокійні. Давайте сьогодні поговоримо про пристрасні пари.

Лев та Лев

Симбіоз двох вогняних знаків зодіаку – це вогонь, який неможливо згасити. Леви дуже розумні особистості і люблять азарт, адреналін і увагу. Любовні стосунки з представниками цього знака Зодіаку завжди були сповнені емоцій і пристрасті, а зараз вони подвоюються. Коли два Леви закохуються, вони стають найближчими один для одного, але й найболючіше ранять. Партнери-Леви напружують один одного через ревнощі, але пропонують чуйну допомогу та підтримку, коли інший цього потребує. 

Скорпіон та Риби

Багато сімейних психологів стверджують, що з часом пристрасть згасає і у відносинах залишаються тільки повага і любов. Але цей факт точно не стосується цієї пари. Скорпіон і Риби представляють водну стихію, як емоційну, так і пристрасну. Романтичні Риби і чуттєвий Скорпіон вміють красиво доглядати, але також вони отримуватимуть знаки уваги. У їхніх стосунках завжди є місце для сюрпризів, грандіозних жестів і навіть слізної драми. 

Овен та Скорпіон

Овен і Скорпіон як інь та ян – протистоять, але також і доповнюють один одного. У них бувають сварки та нерозуміння, але пристрасті це точно не заважає.

Стрілець та Водолій

Вітер завжди роздмухує вогонь. І це стосується не тільки природи, але і пари Стрільця і ​​Водолія. Стрілець – знак вогню, пристрасний і барвистий. І повітряний Водолій завжди поширює і підсилює це полум'яне почуття. У цій парі не буває нудно. Водолій і Стрілець завжди придумують способи принести ризик, азарт і пристрасть у своє повсякденне життя. 

Лев та Близнюки

Для пари Лев-Близнюки працює така ж формула, як і для Водолія і Стрільця. Єдина відмінність полягає в тому, що Стрілець і Водолій – холодні зимові знаки, а Близнюки і Лев – літні. Легколюбні і волелюбні Близнюки часто викликають ревнощі у Левів-власників, які люблять доводити свою силу і могутність у відносинах. 

Читайте також: Петля Венери. Астрологиня попередила, чого варто очікувати в цей період

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: