Трамп заявив, що «Сам удома 2» став успішним завдяки його 6-секундній появі в кадрі

Трамп з'явився у кадрі у готелі Plaza в Нью-Йорку, яким володів на той час
фото: скріншот «Сам удома 2»

Режисер стрічки стверджує, що експрезидент США «вдавався до залякувань» для отримання ролі

Експрезидент США Дональд Трамп заявив, що його 6-секундна поява в кадрі зробила успішним фільм «Сам удома 2: Загублений у Нью-Йорку». Про це пише Variety.

Повідомляється, що Трамп розкритикував режисера фільму Кріса Коламбуса за те, що він заявив в інтерв’ю про знущання з боку експрезидента під час зйомок сиквелу у 1992 році. У своїй соцмережі Truth Social колишній президент США заявив, що Коламбус і виробнича команда «благали його знятися в епізодичній ролі в «Сам удома 2».

«Вони орендували готель Plaza в Нью-Йорку, яким я володів на той час. Я був дуже зайнятий і не хотів цього робити. Вони були дуже милими, але, перш за все, наполегливими. Я погодився, а решта вже історія! Це маленьке камео злетіло, як ракета, і фільм мав великий успіх, і досі має, особливо під час Різдва. Люди дзвонять мені, коли він виходить в ефір», – заявив Трамп.

В інтерв’ю Business Insider у 2020 році Коламбус згадав, як він і його команда «хотіли знімати у фоє» Plaza, тому що вони «не змогли перебудувати» нью-йоркський готель. Вони припускали, що їм буде потрібно лише сплатити плату за використання локації, але у Трампа була інша умова.

«Єдина умова, за якої ви можете скористатися Plaza, – це якщо я знімусь у фільмі», – пригадав Колумб слова Трампа. Режисер зазначив, що погодився зняти експрезидента США, і додав, що той «таки вдавався до залякувань, щоб зʼявитися у фільмі».

Коментуючи слова режисера, Трамп наголосив, що вони далекі від істини. «Це камео допомогло зробити фільм успішним. Але якщо вони відчували, що це тиск або не хотіли мене, чому вони вставили мене і залишали у фільмі понад 30 років? Тому що я був і залишаюся чудовим для фільму, ось чому!», – заявив експрезидент США.

До слова, Верховний суд штату Мічиган відхилив позов із вимогою заборонити колишньому президенту США Дональду Трампу брати участь у праймеріз (внутрішньопартійних виборах) Республіканської партії на підставі поправки до Конституції про «участь у повстанні чи заколоті».

Читайте також: Що буде з Україною, якщо президентом США стане Трамп? Прогноз Зеленського

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: