«Моя душа розірвалась»: загиблому на фронті 24-річному вінничанину кохана присвятила зворушливий пост

Антон Сіваш
фото: facebook/tacticalgrouprevansh

Антон Сіваш загинув під час виконання спеціального завдання

У боротьбі з російськими окупантами загинув вінницький військовий Антон Сіваш, який у перші дні повномасштабного вторгнення вступив до лав Сил оборони України. Про це у Facebook повідомляє тактичне угруповання «Реванш». 

Антон Сіваш загинув під час виконання спеціального завдання.

«З першого дня війни, Антон одразу став до лав сил оборони і незабаром знайшов своє місце серед реваншистів. Попри спокійний норов та небажання виділятися, завжди шукав собі пригоди, ігноруючи небезпеку. Був надійним артилеристом та відважним штурмовиком. Його романтичною мрією було побудувати будинок біля озеру Сіваш, після звільнення Криму», – йдеться у повідомлені.

Антон Сіваш
Антон Сіваш
фото: facebook/tacticalgrouprevansh

Майя Цикун, кохана загиблого героя, присвятила йому зворушливий пост.

«Моя душа розірвалась на частини. Мій найкращий, мій коханий, найкращий син, найкращий брат і взагалі найкращий з людей. Таких як ти на світі не існує. Людина свого слова, Людина з великої літери.. Вірний, чесний, надзвичайно мужній, духовний. Ти завжди приходив на допомогу і ніколи нічого не боявся, ніколи… З таких як ти потрібно брати приклад. Ти справжній герой, справжній патріот, величезна цінність для всієї держави. Ти оббивав пороги всіх установ, щоб піти нас захищати, коли тебе не хотіли брати через твій вік. Але ти знайшов спосіб… пішов добровольцем, бо не міг сидіти на місці. Завжди говорив «я воюю не за гроші, мені це все не потрібне. Я не хочу, щоб вони прийшли в мій дім, до моїх близьких». Воював до останнього. Завжди рвався перший в бій, щоб покарати цих виродків. А тепер війна забрала твоє життя… Ти не з нами… Я не можу в це повірити. Це втрата не тільки для рідних, це втрата для всієї України. Бо таких людей просто не існує, взагалі… Вічна пам’ять тобі. Навіки мій Антон… мій Антошечка», – написала Майя Цикун.

Нагадаємо, що у травні 2022 року, коли російські війська наступали на місто Лиман Донецької області, їхній обстріл зруйнував щасливе життя родини Крячків-Пелихів. Дівчинка загинула від ворожого обстрілу з мамою, через втрату рідних її батько наклав на себе руки, а згодом помер і дідусь

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: