Столичний мільйонер-забудовник пояснив, чому його син не в ЗСУ

Ніконов із старшим сином Андрієм. Він має в Лондоні ресторан іспанської кухні, який відкрив у листопаді 2023 року
фото з відкритих джерел

Ігор Ніконов прокоментував вступ дітей заможних людей у ЗСУ

Столичний забудовник Ігор Ніконов розповів, що його син поїхав вчитися та жити закордон ще до початку повномасштабного вторгнення. Тож він не має права вимагати від нього повернення додому, заявив Ніконов у інтерв'ю Раміні Есхакзай.

Бізнесмен погоджується із думкою, що сини депутатів та заможних людей теж повинні воювати в лавах ЗСУ і бути в Україні. Проте наголошує, що у його родині все склалося інакше: син поїхав на навчання до Великої Британії ще до повномашстабного вторгнення та має власний бізнес.

«Син виїхав до війни, він одружений з англійкою. Я не можу від нього вимагати повернутися в Україну», – пояснив Ніконов.

Мільярдер заявив, що почуває певний сором через такі обставини, тому намагається компенсувати це питання допомагаючи ЗСУ.

До слова, девелопер вважає, що задля повернення українців з-за кордону потрібно створити певні умови: високі зарплати, нові робочі місця.

«Зараз війна, якби дали можливість альтернативної служби, дали можливість планувати, де люди можуть себе застосувати, вони б повернулися, можливо створювати при ЗСУ якісь робочі місця. Створюйте прибутки, давайте сервіс і буде бронь на якусь професію», – висловив своє бачення забудовник.

Ігор Ніконов додав, що після війни повернути людей вдасться лише рівнем зарплатні. На його думку, роботи буде багато, але запрошувати з-за кордону працівників не так доречно, адже українці працюють значно краще за інших.

Нагадаємо, девелопер Ігор Ніконов розповів, що розмір його статків за час війни дуже сильно змінилися, і це емоційно непросто. Бо людина, яка має невеликі доходи, і втратила сто доларів, точно так само переживає, як людина, яка має великі доходи, і загубила 100 тисяч доларів. 

Бізнесмен також розповів, що є співвласником будівлі «101 Tower», яку під час війни було зруйновано. Вона оцінювалася у понад 100 мільйонів доларів, але зараз вона нічого не коштує.

Читайте також: Ігор Ніконов: Нова «Еліта-центр» буде. У мене жодного сумніву немає

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: