Стало відомо про незвичне хобі Сирського: улюблена справа розчулить

За словами помічника, Сирський – військовий до мозку кісток
фото з відкритих джерел

Сирський любить фотографувати заходи сонця під час щотижневих візитів на фронт

Генерал-полковник Олександр Сирський, який дав прогноз щодо контрнаступу ЗСУ, виявився володарем незвичайного хобі. Під час щотижневих візитів на передову він любить фотографувати заходи сонця. Про це в інтерв’ю The Guardian розповів його найближчий помічник.

За словами помічника Сирського, командувач Сухопутними військами ЗСУ військовий до мозку кісток і щодня встає рано-вранці, щоб зробити зарядку і підготуватися до робочого дня.

Сам генерал-полковник підтвердив цю інформацію. Він розповів, що спить близько 4-5 годин на добу, а вихідного дня може дозволити собі 5,5 годин сну. Причому такий графік не пов’язаний із війною – до повномасштабного вторгнення Сирський також мало цікавився матеріальними речами й більше часу приділяв службі.

Однак професійний військовий має заняття для душі, яке зазвичай не властиве людям його професії. Олександр Сирський любить фотографувати заходи сонця під час щотижневих візитів на фронт, а знімки він охоче показує колегам.

Крім того, командувач Сухопутними військами у вільний від роботи час любить читати: на його тумбочці зараз лежать твори прусського генерала Карла фон Клаузевіца.

Нагадаємо, колишня радниця Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного Людмила Долгоновська пише про нього книгу. До збірки увійдуть її спостереження за Головнокомандувачем під час великої війни. Залужний дав згоду на появу такої книги.

До слова, президент України Володимир Зеленський відреагував на скандал з начальником Одеського ТЦК Євгеном Борисовим.

Володимир Зеленський також дав термінове доручення створити комісію для перевірки всіх військкомів у усіх регіонах України. За словами президента це потрібно для того, щоб «вони не ганьбили нашу державу і пам’ять героїв, які гинуть на фронті».

Читайте також: Залужного називали Валєрчиком. Що відомо про шкільний період головнокомандувача

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: