Стало відомо, куди Байден возив свого сина на урядовому літаку

Джо Байден часто мандрував із сином за кошти із держбюджету США
фото з відкритих джерел

Хантер Байден об’їздив щонайменше 15 країн із батьком – тоді ще віце-президентом

Син нинішнього президента США Джо Байдена Хантер щонайменше 15 разів літав за кордон на урядовому літаку разом із батьком, коли той був віце президентом. Про це повідомляє телеканал Fox News з посиланням на інформацію з ноутбука, нібито забутого Хантером Байденом у ремонтній майстерні.

На той час Хантер очолював фірму Rosemont Seneca, яка нині не існує. За інформацією Fox News, він нібито домовлявся з діловими партнерами про місце зустрічі електронною поштою, додаючи, що батько його «підвезе». Іноді у таких поїздках Хантер Байден вимагав охорони секретної служби. Хантер Байден подорожував на Air Force Two до Європи, Африки, Азії, Канади та Мексики.

Раніше Fox News повідомляв, що Хантер Байден у той час, коли його батько обіймав посаду віце-президента, нібито отримував гроші від російських та казахстанських бізнесменів. Після цього багато представників демократичної партії, до них належав і сам американський лідер, почали доводити, що факт отримання грошей безпосередньо самим сином чинного президента не встановлено.

2019 року ноутбук Хантера Байдена опинився у ФБР – його приніс туди співробітник ремонтної майстерні, звідки син президента його так і не забрав. На жорсткому диску опинилися скандальні фотографії, а також листування.

Нагадаємо, Вашингтон намагається з'ясувати, яким чином було збито літак, на якому перебував очільник ПВК «Вагнер» Євген Пригожин. Про це заявив президент США Джо Байден під час спілкування із журналістами, передає Sky News.

США намагаються точно встановити, як було збито літак із Пригожиним. Крім того, Байден сказав, що не здивований таким розвитком подій. Він пригадав, що у липні після невдалого бунту рекомендував Пригожину стежити за тим, що він їсть і на чому їздить.

У Сполучених Штатах назвали неточною версію про те, що літак ватажка терористичного угруповання «Вагнер» Євгена Пригожина був збитий системою протиповітряної оборони.

Читайте також: Зеленський провів переговори з Байденом: подробиці

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: