Стало відомо, де відбудеться прощання з Сергієм Сивохо

Причиною смерті шоумена стала хвороба легень, яка була хронічною
фото: Ліга Сміху/Інстаграм

Життя ексрадника секретаря РНБО обірвалося в Німеччині, де він перебував на лікуванні

Прощання із шоуменом Сергієм Сивохою пройде 3 листопада. Усі бажаючі зможуть попрощатися з колишнім гравцем КВК і тренером «Ліги сміху» зможуть в МЦКМ «Жовтневий палац», в Києві. Про це повідомляється на сторінці «Ліги сміху» в Instagram.

Як зазначається, церемонія прощання розпочнеться об 11:00. Де його поховають – поки невідомо.

Відзначимо, Сергій Сивохо помер 17 жовтня у віці 54 років. Його життя обірвалося в Німеччині, де він перебував на лікуванні. В останні дні життя Сивохо дуже зле почувався, він був у важкому стані.

Крім того, друг Сивохо – хореограф Андріс Капіньш – розповів, що шоумен останнім часом і зовсім пересувався на милицях. 

«Знав, що він хворів, але ніколи не питав чим. Все було видно. Якщо раніше - такий огрядний, але при хорошому здоров'ї, то через деякий час стало зрозуміло, що щось не так, тому що сильно схуд. Пересувався за допомогою милиць. Важко було на це дивитися. Але ніхто не думав, що він піде так скоро», – сказав раніше хореограф.

Як повідомлялося, український телеведучий, гравець КВК та ексрадник секретаря РНБО Сергія Сивохо помер 17 жовтня. Йому було 54 роки. Причиною стала хвороба легень, яка була хронічною, про що «Обозревателю» повідомили в пресслужбі артиста. Повідомляється, що смерть настала в Німеччині, а не в окупованому Донецьку, як про це писали пропагандисти. Незадовго до смерті стало відомо, що Сергію Сивохо стало погано і він перебуває в важкому стані.

Нагадаємо, інформація про смерть українського шоумена, актора й ексрадника секретаря РНБО Сергія Сивохо почала активно поширюватися у російських пабліках. Зазначається, що про смерть Сивохо повідомила поетеса, викладачка Донецького національного університету й прибічниця «ДНР» Анна Ревякіна.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: