Андрій Єрмак привітав себе з днем народження та пообіцяв декого позбавити майбутнього

Керівник ОП – найближчий соратник Зеленського та супроводжує президента практично всюди
фото з відкритих джерел

Керівник ОП каже, що не любить свій день народження

Керівнику ОП Андрію Єрмаку сьогодні виповнюється 51 рік. Єрмак вже більше двох років очолює Офіс президента. Як і свого часу його попередник Андрій Богдан, Єрмак став одним із найближчих соратників Володимира Зеленського та супроводжує президента практично всюди.

Андрій Єрмак побажав собі у день народження: «У 51 хочу кордони 1991 року. Хочу повернути живими наших героїв, наш Донецьк, Луганськ і Крим. Хочу, щоб ворог був ізольований, був позбавлений майбутнього і заплатив за все. Хочу жити в успішній Україні, історію якої вивчають у всьому світі. Слава Україні. Працюємо».

Нагадаємо, що минулого року Андрій Єрмак, якому тоді виповнилося 50 років, потрапив у гучний скандал через помпезне святкування ювілею. Президент Володимир Зеленський та Офіс президента святкували день народження Андрія Єрмака на державній дачі, використовуючи гелікоптери ДСНС для доставляння людей до резиденції в Карпатах. Про це повідомило видання «Українська правда».

«Як я вже говорив, що не люблю свій день народження, і гучно святкував цей день лише одного разу в житті. То було моє 35-річчя, – прокоментував Єрмак розслідування УП. – Цьогорічний ювілей я ніяк особливо не відзначав, лишень в понеділок заїхав до батьків. Вигріб від мами, що нечасто у них буваю і що виглядаю втомленим. У вівторок виділив одну годину, щоб прийняти привітання від колег в Офісів Президента. Сподіваюся наступного разу все ж отримати запит завчасно. Або й навіть поспілкуватись з журналістом наживо, і мати можливість розказати свою версію того, що виклали в пресі. Я завжди поважав «Українську правду» за якісні матеріали та неухильне дотримання журналістських стандартів».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: