Блузка за 64 тис. Мережа обговорює одяг депутатки, яка запропонувала підвищити податки (фото)

У щоденному образі голови Комітету Верховної Ради з питань бюджету помітили зелену сатинову блузу за $1700
фото з відкритих джерел

Соцмережі помітили, що нардепка Підласа надає перевагу люксовим брендам, вартість речей від яких значно вища за середню зарплату в Україні

Народна депутатка від «Слуги народу», голова Комітету Верховної Ради з питань бюджету Роксолана Підласа запропонувала збільшити податок для українців, які заробляють від 20 тис. грн на місяць, а також підвищити військовий збір до 3% замість 1,5%. Вона додала, що можна було б запровадити окремі податки на розкіш. Проте користувачі мережі відразу ж звернули увагу на схильність до розкоші і у самої депутатки.

Ті, хто відреагував на заяви Підласої з обуренням, зауважують, сама нардепка обирає для себе люксові бренди. Речі депутатки коштують у рази більше, аніж середня зарплата українців. Так, до прикладу, у одному з образів голови Комітету Верховної Ради з питань бюджету помітили зелену сатинову блузу від Gucci за $1700.

Блузка за 64 тис. Мережа обговорює одяг депутатки, яка запропонувала підвищити податки (фото) фото 1

Проте подібна блуза з бантом є в колекції Zara. Раніше вона коштувала приблизно 1300 грн.

Блузка за 64 тис. Мережа обговорює одяг депутатки, яка запропонувала підвищити податки (фото) фото 2

Крім того, є користувачі, які підтримують ідею нардепки від «Слуги народу». Тож довкола цього питання наразі точиться чимало дискусій.

Блузка за 64 тис. Мережа обговорює одяг депутатки, яка запропонувала підвищити податки (фото) фото 3

Зауважимо, також українці пригадали як декілька років тому Підласа прийшла до Ради із сумкою Dolce&Gabbana за €1 375 – що на той момент дорівнювало середній місячній зарплаті народних депутатів. При цьому, вона намагалася сховати від камер логотип бренду – імовірно, щоб уникнути скандалу.

Блузка за 64 тис. Мережа обговорює одяг депутатки, яка запропонувала підвищити податки (фото) фото 4

Нагадаємо, в Україні в разі додаткової мобілізації значно збільшиться кількість військовослужбовців і держава потребуватиме 300 млрд грн на їх забезпечення. Тому народна депутатка від «Слуги народу», голова Комітету Ради з питань бюджету Підласа запропонувала збільшити військовий збір та ввести податки на розкіш.

 «Якщо це новий айфон, який 60-70 тис. грн, то він може оподатковуватись додатковим митом. Якщо ви заробляєте від 20 тис. грн, наприклад, то ви могли б платити військовий збір не 1,5%, а 3%. І це би допомагало утримувати наше військо», – наголосила Підласа.

Крім того, за словами нардепки, у межах пошуку додаткових джерел фінансування мобілізованих можна подумати і про податок на розкіш, оскільки в Україну продовжують завозити дорогу техніку та автівки.

Читайте також: Зеленський заявив, що всі чоловіки повинні або працювати, або воювати

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: